Hvordan man identificerer en trækbensmuskel

Hvordan man identificerer en trækbensmuskel

Ribbure og musklerne omkring ribbenene er tilbøjelige til at blive skadet. Når du sårer dem, er det nogle gange svært at fortælle om du har brudt en knogle eller trukket en muskel. At tælle forskellen er imidlertid nødvendig for at modtage den korrekte behandling. Selvom i samme generelle område behandles en knoglskade på ribbenburet forskelligt end en trækket muskel og en trækket muskel forskelligt end endda en revet muskel. At kende forskellen kan hjælpe dig med at beslutte, om du skal gå til en læge og hjælpe med at finde den rigtige behandling for en hurtigere helingsproces.

Tænk på, hvordan du fik skaden. Trækmuskler opstår oftest under en sport, hvor din krop er vredet kraftigt. Golf og tennis er to af de sportsgrene, der oftest forårsager denne skade sammen med fodbold, basketball og baseball. Hvis du har fået din skade i en belastningssituation, er du mere tilbøjelig til at have en brudt eller knust ribbe.

Føl mellem ribbenene med dine fingre i det generelle område af smerte. Hvis det er en revet ribbenmuskel, vil ømheden være mellem i stedet for på ribbenene.

Eliminér nogen af ​​de andre, mere alvorlige ribbeskadigelser. Alvorlige smerter vil indikere en brudt ribben eller en adskilt ribbe. Hvis du har smerte mens du trækker vejret indikerer dette også en adskilt ribbe i modsætning til en trækket muskel. Disse skader vil tage længere tid at helbrede.

Advarsler

Hvis du tror at du har en eller flere knuste ribben, skal du straks søge lægehjælp. Et andet slag på ribben buret kunne forårsage yderligere skade på ribbenene eller punktere en lunge.

Del:
Kommentarer