Hvordan man hopper for at forbedre hastigheden

Hvordan man hopper for at forbedre hastigheden

Hastighed er en vigtig faktor i mange sportsgrene, herunder fodbold, basketball, boksning og volleyball. Du kan udvikle din hastighed ved at udføre sprint og andre sportsspecifikke øvelser, men du kan også bruge et jump reb og udføre en øvelse kaldet højt knæ sprints. Denne specifikke øvelse vil ikke kun bidrage til at forbedre hoppeturtallet, men også sportsspecifik fart.

Trin 1

Høje knæsprints udføres bedst med et hoppe, der er den rigtige længde. Når du står på midten af ​​dit reb med dine fødder sammen, skal håndtagene nå dine armhuler. Hvis rebet er for langt, skal du knytte en knude eller to i midten for at forkorte den. Hvis håndtagene ikke når dine armhuler, skal du få et længere reb.

Trin 2

Varm op i tre til fem minutter ved at udføre nogle lette paced jump roping, efterfulgt af fælles mobilitet og dynamiske fleksibilitetsøvelser. Fokuser din opmærksomhed på dine ankler, knæ og hofter.

Trin 3

Med dit reb på gulvet bag dig og dine fødder sammen, brug dine skuldre og håndled til at svinge tovet op og overhead, hoppe som det nærmer dine fødder. Hold dine arme ved dine sider og dine hænder omkring hoftefladen. Land let på kuglerne på dine fødder og gentag. Hold hovedet op og løft brystet - tænk "højt". Fortsæt, indtil du har etableret en behagelig rytme.

Trin 4

Fra dobbeltfodede hoppe, overgang til jogging let på stedet. Lav dine fodfald så let som muligt. Vedligehold en opretstående kropsholdning.

Trin 5

Hæv dine knæ og øg hastigheden på tovet. Dine lår skal komme op til omtrent parallelt med gulvet. Læn dig lidt frem fra dine hofter. Forøg din benhastighed gradvist, indtil reb og fødder bevæger sig så hurtigt som muligt.

Trin 6

Fortsæt sprint på stedet i 20 til 30 sekunder eller indtil du føler at du begynder at bremse på grund af træthed. Efter færdiggørelsen skal du sænke og stoppe i 60 sekunder eller fortsætte med et afslappet tempo til opsving. Gentag for fem flere sæt.

Del:
Kommentarer