Hvordan man holder sig mod græd

Hvordan man holder sig mod græd

Hvordan man holder sig mod græd. Der er ikke noget galt med at græde. Alle gør det på et eller andet tidspunkt. Men nogle gange græder er noget, du vil gøre privat. Prøv at sætte et stærkt ansigt foran andre. Lær at styre dine følelser og undgå at græde offentligt.

Identificer dine udløsere. De er forskellige for alle. Nogle mennesker græder på sentimental reklamer, triste film eller sappy love sange. Andre græder, når de er for stressede eller følelsesmæssigt udmattede. Find ud af hvad der gør dig til at græde og forsøge at undgå situationen i offentligheden, hvis det er muligt.

Forbered dig på triste eller stressfulde situationer. Gør visualisering øvelser. Lig ned og luk øjnene. Træk dybt ind for at slappe af. Visualiser dig selv, vær stærk midt i den triste eller stressede situation. Studere dit tårefri ansigt Gør selvbekræftelser som du visualiserer. Sig: "Jeg vil ikke græde" eller "Jeg vil forblive stærk" igen og igen, indtil dit underbevidste tror det.

Distraherer dig selv. Hvis du får dig til at græde, skal du omgående ændre dine tanker. Fjern dit sind fra situationen. Tænk på noget, der får dig til at grine og fokusere på det i stedet.

Stop de fysiske symptomer. Når du føler, at din læbe begynder at ryste, skal du bide det forsigtigt for at stoppe det. Når du føler din stemme begynder at ryste, tag dig dybt indånding og tag en drink vand. Tag langsomt, dybt vejret for at roe dig ned.

Hold dig selv i den bedste fysiske og følelsesmæssige tilstand muligt. Spis sund og motion for at reducere stresset. Få masser af søvn og undgå at være alt for træt. Du er meget mere tilbøjelig til at græde, når din krop er under betydelig stress.

Del:
Kommentarer