Hvordan man holder score i fodbold

Hvordan man holder score i fodbold

Med mål noget sjældenhed i udendørs fodbold sammenlignet med andre sportsgrene, er score så simpelt som at tælle til 10 (og nogle gange en). Hvert mål tæller som en, og de fleste spillere på banen forbliver fuldt opmærksomme på, om scoren er 2-0, 4-1 eller en anden margen, og kan justere taktik efter behov - vigtigt i et spil uden timeouts. Bolden skal fuldstændigt krydse mållinjen, der skal tælles, noterer sig lov 10, "målemetoden" i FIFAs spillove.

Scorekeeper Responsibilities

Hvis du formelt tjener som scorer for et spil, skal du spore hvilken spiller der blev scoret også. Hvis en defensiv spiller scorer hvad der kaldes et "eget" mål, krediteres dette til det offensive hold uden forsvarerens navn vedhæftet. Hvis en offensiv spillerens skud afbøjes i mål af målmand eller forsvarer, modtager spilleren stadig kredit for målet. På højere niveauer skal du spore hjælper, måltid og straffe samt skud, sparer og ruterne i hvert hold. Du skal også rapportere eller ringe til scoret til ligaen, en rolle som kan falde til den vindende træner eller leder i rekreative fodbold.

Indendørs fodbold

Fritidsindendørs fodbold kan være meget højere score end udendørs, og et dårligt overmatchet hold kan give op så mange som 20 mål eller mere til en stærkere hold. Dommeren eller en separat tidtager har normalt adgang til en resultattavle, så spillerne kan spore scoring. I professionel indendørs fodbold tæller Major Arena Soccer League målene forbi en 45 fods bue som 3 point i stedet for 1, og straffespark tæller for 2 point.

Del:
Kommentarer