Hvordan man holder score i Candlepin Bowling

Hvordan man holder score i Candlepin Bowling

Candlepin bowling er en variation af bowling spillet primært i hele det nordøstlige USA og Canada. De væsentligste forskelle mellem stearinlys bowling og traditionel bowling er størrelsen af ​​bowlingkugle, form af stifterne og antallet af ruller tilladt. En kuglekugle med stearinlys måler 4,5 inches i diameter og må ikke veje mere end 2 kg. 7 oz. En stearinlyspind måler 15 3/4 tommer høj med en diameter på 2 15/16 tommer og må ikke overstige 2 kg. 8 oz. i vægt. Derudover modtager candlepin bowlers tre ruller pr. Ramme, og bankede pins forbliver som "dødt træ" indtil rammens afslutning.

Trin 1

Rul tre bolde pr. Ramme og optegn partituret. Ligesom traditionel bowling er alle stifter nede i en bold lig med en strejke, og to bolde svarer til et ekstra, men ved at bruge alle tre kugler til at slĂĄ ned stifterne resulterer i en 10 uden yderligere bonuskugler.

Trin 2

Optag rammen ved afslutningen af ​​turnen. Hvis en strejke tæller de næste to kugler rullet til begge rammen bolden blev kastet ind og rammen med strejken. For et ekstra, tælle den næste bold kastet til både rammen bolden blev smidt ind og rammen med reserve. Det maksimale antal stifter, der tælles mod en ramme, er 30, akkumuleret af tre på hinanden følgende strejker (første strejke plus to bonuskugler).

Trin 3

Rabat alle stifter slået ned af bolde smidt ind i renden. Lejlighedsvis kommer en bold ind i renden og vender tilbage til grøften eller kommer i kontakt med deadwood i renden og banke ned benene i grøften. I begge disse tilfælde ignoreres alle stifter, der er slået ned, fra den samlede score.

Trin 4

Tilføj totalerne fra alle 10 rammer for at bestemme scoren for spillet. Hvis en bowler ruller en strejke eller spare i 10. ramme, skal denne bowler rulle yderligere bonusbolde for at fuldføre spillet. En strejke belønner bowler to yderligere bolde og en ekstra præmier en bowler en ekstra bold. En bowler kan ikke tjene ekstra bonusbolde oven på bonuskuglerne rullet i 10-rammen.

Trin 5

Tilføj totals fra hvert spil for at bestemme streng totals. I candlepin bowling kaldes hvert spil som en streng. Ofte beregnes totals ved hjælp af en enkelt streng, tre strenge, fem strenge eller endog 20 strings. Beregningen afhænger af turneringsformatet.

Del:
Kommentarer