Hvordan man gør Mountain Climber Øvelser

Hvordan man gør Mountain Climber Øvelser

En fuldkropsøvelse kan bjergbestigeren være en glimrende tilføjelse til en trænings-blanding af cardio- og styrkeelementer. Med den rigtige teknik hæver den din puls mens du bygger musklerne i dine ben, ryg, skuldre og kerne. Selv om det er klassificeret en avanceret øvelse af det amerikanske råd om motion, kan nogle få enkle teknologiske ændringer gøre det passende for alle fitnessniveauer.

Nybegynderteknik

Trin 1

Stå mod siden af ​​en træningsbænk med brede, robuste eller flamme benstøtter, som ikke vrimler, med fødderne hoftebredde fra hinanden. Læn dig fremad, forlæng dine arme og læg dine hænder på forkant af bænken, skulderbredde fra hinanden. Gå dine fødder bagud, indtil din krop er lige fra toppen af ​​dit hoved til dine hæle og dine hænder er lige under dine skuldre.

Trin 2

Hold din overkrop stadig og arme lige, mens du langsomt bøjer dit højre ben og bring dit knæ op mod din højre arm så langt som muligt. Omvend din bevægelse og gentag med dit venstre ben og venstre arm for at fuldføre en rep. Udfør en til to sæt med 10 til 12 reps.

Trin 3

Pick up tempoet, når du føler dig komfortabel med bevægelserne i march-typen. Tilføj et lille hop, da du hurtigt bringer hvert knæ mod armen. Med denne teknik vil begge fødder øjeblikkeligt være ude af gulvet.

Mellemliggende teknik

Trin 1

Placer en øvelsesmåtte på gulvet. Antag en pushup position med dine ben forlænget bag dig, armene lige, hænder lige under dine skuldre og din krop lige.

Trin 2

Udfør øvelsen ved hjælp af en marcherende bevægelse svarende til trin 2 i nybegynderteknikken. Gør et til to sæt med 10 til 12 reps. Når du er komfortabel med dette, skal du tilføje et hurtigt hop og afhente tempoet.

Trin 3

Lav en lille teknikændring for at udføre kropsklubber på tværs af kroppen. Fra en start pushup position, bøj ​​dit højre ben og bring dit knæ op mod din venstre arm så langt som muligt. Omvend din bevægelse og gentag med dit venstre ben og højre arm for at fuldføre en rep. Udfør en til to sæt med 10 til 12 reps.

Avanceret Teknik

Trin 1

Engagere i stabilitetskugle bjergbestigere for at gøre fremskridtet. Stå bag din bold, læn dig fremad og læg hænderne på kuglens øverste skuldre, ca. 20 inches fra hinanden. Gå dine fødder bagud, indtil din krop er lige som en stigningsposition.

Trin 2

Kontroller kuglens wobbling og bøj derefter dit højre knæ, bevæg det fremad, rør bolden og returner din fod til startpositionen. Gentag med dit venstre ben for at fuldføre en rep. Udfør en til to sæt med 10 til 12 reps.

Trin 3

Skift din stabilitetskugle med en medicinskugle. Sæt begge hænder på bolden og antag en pushup position. Brug en marcherende bevægelse svarende til trin 2 i nybegynderteknikken og udfør et til to sæt på 10 til 12 reps. Tilføj et hurtigt hop og hente tempoet, når du vænner dig til bevægelserne.

Del:
Kommentarer