Hvordan man går med neuropati i fødderne

Hvordan man går med neuropati i fødderne

Neuropati i fødder er en lidelse i perifere nerver, herunder motoriske, sensoriske og autonome nerver. Når dine fødder påvirkes, kan det forårsage, at det er svagt, følelsesløs eller har fornemmelser af prikken og smerter. De fleste mennesker med fødderne neuropati har svært ved at gå. Sørg for at konsultere din læge, før du starter et træningsprogram. Walking bør ske med ekstra forsigtighed, hvis du lider af denne tilstand for at undgå yderligere nerveskader.

Trin 1

Varm op og lav lidt bløde strækøvelser før du går. Dette vil hjælpe med at forberede din krop til motion. Gør nogle enkle fodstrækninger som plantarbøjning og dorsifleksion.

Trin 2

Brug beskyttende, men behageligt fodtøj. Du kan have nedsat følelse i dine fødder, der kan få dig til at beskadige dem uden at indse det. Brug tyk, solid sokker i bomuld med ekstra polstring i tæerne og hæle for at beskytte dine fødder.

Trin 3

Begynd at gå langsomt og undgå hårde overflader med mange forhindringer som klipper, ujævnt jord og revner. Brug en tredemølle, hvis det er muligt.

Trin 4

Gå i mindst 30 minutter afhængigt af dit eget fitnessniveau. Du kan tage korte gåture i løbet af dagen i i alt mindst 30 minutter, hvis dette er mere behageligt. Hydrater dig selv så meget som nødvendigt med vand eller energidrikke til at opretholde din krop. Stop, hvis det bliver for smertefuldt eller uudholdeligt at gå og konsultere din læge straks.

Trin 5

Afkøles og strækkes forsigtigt efter at have gået. Stram dine skuldre og ryggen. Ankelpunkter, tåkrøller og kalvestrækninger er nogle øvelser, som du kan gøre for at undgå muskelbelastning og skader. Hold dine strækninger i 30 til 40 sekunder.

Del:
Kommentarer