Hvordan man fortæller, om nogen er en sociopat

Hvordan man fortæller, om nogen er en sociopat

En sociopath er præget af underskuddet af sociale følelser som kærlighed, skyld, skam eller anger. Ifølge University of Tennessee-Knoxville mangler sociopat "en følelse af moralsk ansvar og social samvittighed." Sociopater ofte planlægger at manipulere andre uden hensyntagen til konsekvenser af skade. Det er den kolde måde, som sociopaten reagerer på sine ofre, der illustrerer hans mangel på moralsk kompass og løsrivelse fra andre mennesker.

Overhold personen i sit daglige liv for at vurdere hendes interaktioner med andre. Sociopater kan være charmerende, men deres handlinger er beregnet til at manipulere andre. Fælles adfærd omfatter svindel, bedrageri og bedrag og kan omfatte fejrede følelser for at appellere til offerets følelser. (Reference 1)

Pas på tegn på, at individet forfølger alt, hvad de vil have på bekostning af andre. Ifølge Austin Peay State University drejer sociopathens liv sig om at opfylde sine egne behov uden hensyn til andre. (Reference 2)

Bekræft historier og informationer fra den mistænkte sociopat. Sociopater udvikler typisk udførlige baggrunde, opblæser deres værd og erfaringer og lyver simpelthen for at overbevise andre om at give dem det, de vil have.

Se efter manglende udtryk for skyld eller anger for ulovlige handlinger mod andre. Mangel på følelser og manglende udtryksalder angiver typisk sociopatiske tendenser. Sociopater dømt for voldelige forbrydelser forbliver typisk udtrykløse og udviser et koldt ydre.

Vurdere, om personen har den mentale evne til at forstĂĄ deres handlinger. Sociopater forstĂĄr typisk deres handlinger og ved, at de er forkerte eller socialt uacceptable, men bare er ligeglad. Mentalt udfordrede personer kan mangle de kognitive evner til at forstĂĄ deres egne handlinger.

Arranger for psykologisk test for at bestemme individets stabilitet. Børn kan udvise sociopatiske træk i de tidlige teenagere. Liggende, stjæler og overtræder love kan signalere begyndelsen af ​​sociopatiske personligheder. Psykologisk afprøvning regulerer andre psykologiske problemer, som kan fremstå med lignende træk.

Del:
Kommentarer