Hvordan man fortæller, om nitterne er døde efter en behandling

Hvordan man fortæller, om nitterne er døde efter en behandling

At slippe af med nits kan være en tidskrævende og frustrerende proces. De plejede at være relativt enkle at slippe af med shampoo behandlinger. Desværre har nitter og hovedlus opbygget en modstand mod disse produkter, så de er ikke altid alle dræbt. For at sikre, at du ikke får en geninfektion, er det vigtigt at sikre, at alle nitterne er døde efter en behandling. Det tager kun en nit at modne og lægge flere æg til at starte hele processen igen, så kontrollér efter hver behandling.

Sørg for, at det du leder efter faktisk er nits. Det er almindeligt at fejre skæl eller stykker fluff til en angreb. Brug et forstørrelsesglas til at undersøge hovedet. Nits er ovale formede og skal sidde fast i håret helt fast.

Se i det rigtige område af håret. Hovedlus foretrækker halsen og rundt om ørerne, så start din søgning der. Nits er normalt placeret på en enkelt håraksel, omkring en fjerdedel af en tomme væk fra hovedbunden. Hvis der ikke findes voksen lus, og nitterne ligger længere ned i håret, betyder det at angrebet højst sandsynligt er forbi.

Kontroller farven på de nits du finder. Hvis de er hvide, betyder det, at de enten er udklækket eller døde. Hvis de er kaffefarvede, betyder det, at de stadig lever.

Sørg for at angrebet er helt væk ved hjælp af en elektrisk nit kam. Tilgængelig til de fleste apoteker, den elektriske kam bipper, når den kommer i kontakt med en nit og elektrificerer den straks. På denne måde kan du være positiv, at du har dræbt hver eneste.

Tips

Kombination af hår med en fintandet lusekam er en af ​​de mest effektive måder at slippe af med en angreb, men det skal gøres regelmæssigt for at det fungerer korrekt. For at forhindre geninfektion skal du holde langt hår bundet tilbage. Vask lusekammen i ammoniak mellem anvendelser for at forhindre spredning af hovedlusen.

Del:
Kommentarer