Hvordan man fortæller, hvis en tredemøllebælte er slidt

Hvordan man fortæller, hvis en tredemøllebælte er slidt

Hvis du regelmæssigt bruger løbebånd i flere år, er der en chance for, at vandremmen er slidt. Et slidt tredemøllebælte vil medføre, at tredemøllemotoren arbejder hårdere. Hvis du ikke gør noget med bæltet, kan du skade din tredemølle ud over simpel reparation. Før du ser på at erstatte din tredemøllebælte, skal du først finde ud af, om det er slidt nok til at berettige forandringen. Hvis det er, kan du ansætte en reparatør til at erstatte bæltet eller udskifte det selv.

Undersøg kantene på løbebåndet. Slidte bælter begynder at krølle og brække på kanterne. En lille smule krølling er acceptabel, men hvis det er mærkbart og stærkt krøllet og flettet, kan det blive nødvendigt at udskifte.

Kør løbebåndet langsomt til en mile pr. Time uden at stå eller gå på bæltet. Kig på kanterne såvel som midten for at finde nogen rips. Vær særlig opmærksom på sømmen, da dette ofte er det første sted, et løbebånd vil rive.

Evaluer løbebåndets seneste præstation. Et slidt løftebælte vil få motoren til at arbejde hårdere, så den lyder højere. Hvis løbebåndet fungerer lige så godt som det gjorde, da du først købte det, er der sandsynligvis ikke noget problem med bæltet.

Løft kanten af ​​gangbæltet langs midten af ​​dækket. Det skal løfte op omkring 3 til 4 tommer. Hvis den løfter sig højere end dette, er løbehåndtaget løs.

Spænd det løbende bælte ved at dreje skruerne i enden af ​​tredemølledækket med en unbrakonøgle. Drej højre og venstre skruer med uret samme antal for hver skrue. Med hvert kvart omgang skal du kontrollere, om kanten når 3 til 4 inches i højden. Hvis det aldrig synes at stramme, kan dit tredemøllebælte blive slidt og for løst, der skal udskiftes.

Del:
Kommentarer