Hvordan man fortæller, hvis en kondom brød

Hvordan man fortæller, hvis en kondom brød

Det kan være svært at fortælle om et kondom er brudt, mens du deltager i seksuel aktivitet. I nogle tilfælde kan du være i stand til at føle en lille poppingoplevelse under sex, når et kondom er brudt. Hvis du ikke fysisk føler noget, men alligevel mistanke om at noget gik forkert, kan du efterfølgende inspicere kondomet. Det er vigtigt at sikre din kondoms integritet for at beskytte dig og din partner mod seksuelt overførte sygdomme og uplanlagt graviditet.

Kondomer kommer i tre hovedstørrelser: tæt, standard og større. Da kondomstørrelse kan være vigtig for at undgå brud, hvis din eller din partners penisstørrelse falder over eller under gennemsnittet på fem til syv inches med en fire og en halv til fem tommer omkreds, så skal du muligvis prøve enten større eller tyndt mellemstore kondomer.

Stop straks at engagere dig i seksuel aktivitet, hvis du føler en poppende fornemmelse. Kontroller kondomet tæt for tårer eller huller.

Hold kondomet op i nærheden af ​​en lyskilde for at gøre skaderne mere tydelige. Huller og revner kan være meget små og vanskelige at se, så lys vil hjælpe med at spotte dem.

Fyld kondom med vand, hvis der ikke er huller, og din partner ejudløste. Kontroller for tegn på lækage. Hvis din partner ejakulerede, undersøge kondomet tæt for tegn på lækkende sæd.

Advarsler

Skader på kondomer kan opstå, hvis du åbner pakken med en saks eller en anden skarp genstand. Sørg for at pakken åbnes omhyggeligt for at undgå at stikke kondomerne ved et uheld.

Del:
Kommentarer