Hvordan man forkæler en walking boot

Hvordan man forkæler en walking boot

Walking støvler er plastik, fjernelse støbegods, der kan bruges til at beskytte din fod, ankel og underben som du opsving fra en skade - som en brud eller forstuvning - eller fra ortopædkirurgi. Vandrestøvler er ofte svarte eller grå i farve og er relativt store i forhold til en normal sko. Hvis du ikke ønsker at trække unødig opmærksomhed på din skade, skal du forklare, hvordan du blev skadet eller bare er selvbevidst, der er handlinger du kan tage for at forkæle din walking boot.

Brug løst passende bukser. Brug bukser, der taber nok til at passe din walking støvle under dine bukser imod at tucking dine jeans eller bukser i din walking boot. Opt for svedbukser eller løstsiddende kjolebukser.

Placer en sko pĂĄ din anden fod, der er den samme farve som din walking boot. Hvis du har en sort walking boot, skal du have en sort sko pĂĄ din anden fod.

Bær en sko med en lille hæl. Undgå at bære sandaler eller sko med næsten ingen hæl. Sålen i en walking boot er ofte et par inches høj. Hvis du bærer en sko med en hæl, kan du forhindre dig i at hæfte og kan også forhindre, at hofte- og lændesmerter går ujævnt. For din sikkerhed, undgå dette trin, hvis du skal bruge krykker med din walking boot.

Match dine sokker til din boot. Hvis din boot er grå, skal du have grå sokker. Undgå prangende eller lyse sokker, der kan trække opmærksomheden på dine fødder.

Del:
Kommentarer