Hvordan man foretager justeringer til svømme trunks

Hvordan man foretager justeringer til svømme trunks

Badebukser adskiller sig fra bordshorts af meshbeklædningen. Trunks har meshbeklædningen mens board shorts - de trunks begunstiget af surfere og boogie boarders-- ikke. Når svømmeklærne bliver våde, har de tendens til at løsne eller føle, at de falder. Dette afhjælpes gennem trunksstrengene, der findes i midterbåndets forside. Bind en knude eller brug fjederbelastede stik for at stramme og justere trunkerne, da svømmeklærne bliver våde og tørre om dagen.

Slip strengene

Trin 1

Træk de to strenge ud fra trunksens centrum, så de er lige lange. Bind en firkantet knude ind i de to strenge og skub knuden ned til trunkbåndet. Gør dette før du hopper i vandet som forventning om, at trunkerne bliver tyngre og løsere i vandet.

Trin 2

Grib strengene, løsne og træk ud for at stramme kufferten i vandet. Slip strengene igen med en firkantet knude og skub knuden ned til taljen. Trunks føler sig løs på grund af det materiale, der absorberer vand og bliver tyngre. Slip knuden for at forhindre glidning.

Trin 3

Løsn strengene og træk i trunksens talje, da trunkerne begynder at tørre og krympe, når de ikke er i vandet. Hvis du er på stranden eller ved poolen, skal du ikke bekymre dig om at knytte strengene. Træk i taljebåndet for at løsne trunkerne, når de er tørre og krympe.

Spring Loaded Connector

Trin 1

Træk de to kuffertstrenger ud af taljebåndet i lige afstand på begge sider.

Trin 2

Skub den fjederbelastede handling på stikket og skub de to strenge gennem hullet på stikket. Slip den fjederbelastede handling, så strengene er stramme og tætte i huset.

Trin 3

Træk de to strenge ud og væk fra stikket for at stramme trunkerne og presse foråret til at løsne trunkerne.

Del:
Kommentarer