Hvordan man forener en Cheerleading Squad

Hvordan man forener en Cheerleading Squad

Du kan undgå kamper og andre tvister ved at forene din cheerleading-gruppe tidligt. Før du kommer for langt ind i sæsonen, prøv disse bindingsaktiviteter. En samlet cheerleading-gruppe er en, der fungerer godt sammen og opmuntrer hinanden.

Skriv i "YES" bøger i slutningen af ​​hver øvelse. Hver cheerleader dekorerer en lille notesbog med bogstaverne "YES", som står for "You're Extra Special". Skriv positive noter til hinanden i løbet af ugen, og så have det sjovt at se, hvilke positive ting dine kollega cheerleaders har skrevet om dig.

Planlæg en cheerleading squad slumber party. Dette er en fantastisk måde at lære de andre medlemmer på holdet at kende. Medtag alle i slumringsfestspil og aktiviteter.

Gå til en cheerleading camp sammen. De lange timer du bruger på lejren kan forene holdet.

Spil på trods cirkelspil. En person står midt i en cirkel med lukkede øjne og hendes arme krydsede på brystet. Hun læner sig på en måde og holder sig helt stiv. Pigerne i cirklen fanger hende og sender hendes vippe i en anden retning.

Gør fundraisers til din cheerleading squad sammen. Dette er en fantastisk måde at knytte og tjene penge til holdet.

Opret et søster / lille søsters program. En tilbagevendende cheerleader er parret med en ny. Store søstre hjælper de små søstre med alt fra at lære nye skål til lektier. Dette er en god måde for nye cheerleaders at føle sig som om de er en del af holdet.

Del:
Kommentarer