Hvordan man forbereder sig pĂĄ OC Spray

Hvordan man forbereder sig pĂĄ OC Spray

OC spray, eller Oleoresin Capsicum, bruges almindeligvis af retshåndhævende myndigheder til at afskrække angriberne. Denne løsning, der er lavet af olien i chili peber, kommer i spray, damp, gel, tåge og skumformer. De retshåndhævende embedsmænd skal ofte gennemføre OC-uddannelse ved at skulle opleve en OC-spray selv. OC-spray kan forårsage smerte, brændende og rødme i øjnene og neurologisk inflammation.

Forbered dig på at forblive rolig. De fleste astmaangreb er bragt af angst, så gør dig klar til at forblive rolig, når du er sprøjtet. Ved, at der vil være smerte, men at det kun er midlertidigt. At holde roen hjælper dig ikke med at udilsigtet sprede sprayen rundt om din krop.

Fjern dine kontaktlinser før din eksponering, hvis du bærer kontakter. Fjernelse af kontakterne efter eksponering spredes kun opløsningen og får dine øjne til at brænde.

Bring et anti-inflammatorisk lægemiddel som Advil eller Aleve til din OC-træning. Tag en dosis af dette umiddelbart efter din eksponering for at minimere hævelsen.

Bring nogle parabol sæbe til brug efter du er blevet sprøjtet for at vaske rester fra dit ansigt. Da sprøjten er oliebaseret, skal du bruge en oliebekæmpelsesopvaskesæbe, som f.eks. Dawn, til at vaske dit ansigt umiddelbart efter at du har sprøjtet.

Tips

Undgå at bruge hjemmehjælpemidler som mælk eller aloe, da disse nogle gange kun kan sprede løsningen omkring dit ansigt.

Del:
Kommentarer