Hvordan man forbedrer bencirkulationen

Hvordan man forbedrer bencirkulationen

Hvis du har en dårlig bencirkulation, kan det skyldes flere forskellige forhold. Der er måder at forbedre din omsætning på og reducere følelser af følelsesløshed, prikkende eller koldt. Hovedformålet er at få blodet til at strømme i dine ben.

Brug kompressionsstøvler og strømper, som hjælper til at stimulere omsætning. Disse fås hos nogle specialbutikker og medicinske forsyningsforretninger. Specielle sko er også tilgængelige

Prøv at sænke dit blodtryk. Hvis du ryger, skal du afslutte. Dette vil hjælpe din overordnede sundhed også. Massage kan slappe af og tilskynde til cirkulation.

Træn regelmæssigt. Tag en kort gåtur flere gange om dagen og fortsæt med at flytte så meget som du ellers kan. Det er okay at sætte sig ned og se en dvd, bare sætte pause i det hver halve time eller så og gå rundt i huset i et øjeblik. Øvelse vil også hjælpe dig med at tabe sig, hvilket vil hjælpe med dit ben cirkulation og give dig mere energi også.

Brug et ekstra tæppe på tværs af dine ben om natten for varme og en kil for at hjælpe med at hæve benene, så hjertet ikke behøver at arbejde så hårdt for at bringe blodet tilbage. Når du sover, prøv at finde den bedste position for at holde blodet flydende, mens du sover. Sommetider sover i en hvilestol eller stol hjælper blodet med at cirkulere bedre, mens du sover.

Sænk dit kolesterol ved at tilføje fiber til din kost og drikke rigeligt med vand. Flere urtetilskud er også gode for venøs sundhed.

Tips

Prøv at komme ind i en rutine med hensyn til kost og motion. Måske har du en ven eller et familiemedlem, der vil lave mad og spise med dig eller gå på ture. Det samme gælder for at holde op med at ryge - lidt støtte kan gå langt.

Advarsler

Hvis du er overvægtig og over 40, har du en meget højere risiko for en blodproppe. Hvis du har stor risiko og udvikler en dårlig bencirkulation, skal du se en sundhedspersonel.

Del:
Kommentarer