Hvordan man fjerner eddike

Hvordan man fjerner eddike

Eddike er en af ​​de ældste traditionelle folkemusikmidler, der findes i mange kulturer. Først opdaget som en mad og medicin i Babylonien (ca. 5000 f.Kr.), vinder eddike i moderne videnskab for dets virkning i stimulering af leverfunktion og afgiftning. I en undersøgelse, der blev offentliggjort i "The British Journal of Nutrition" i 2005, fandt forsker Takashi Fushimi og kollegaer, at eddike forbedrede serumcholesterol og triglycerider ved at stimulere leverens virkning og fremme fjernelse af fedtstoffer fra kroppen.

Drik mellem 30 ml og 50 ml eddike dagligt og fortsæt i fire uger. Eddike kan tilsættes et glas vand før et måltid eller om op om morgenen. Med henblik på en detox kan du bruge havreeddike, riseddike, balsamicoeddike, vineddike eller æblecidereddike. Disse vinegarer indeholder ca. 5 procent til 7 procent eddikesyre, den aktive medicinske ingrediens i eddike. Mange typer eddike indeholder også betydelige mængder af antioxidant polyphenoler, især rødvineddike og balsamicoeddike.

Tilsæt 10 ml eddike til et glas varmt vand for at lindre fordøjelsesproblemer, oppustethed eller hovedpine forårsaget af afgiften. I den første uge af en detox kan disse symptomer opstå som følge af stigende mængder af toksiner, der forlader kroppen via leveren. Riseddike i varmt vand er et traditionelt kinesisk middel til øjeblikkelig lindring af kramper, fordøjelsesbesvær og hovedpine og kan tages efter behov, indtil symptomerne falder.

Tilsæt eddike til kød under madlavning. Ifølge Henry Lu, forfatter af "Kinesisk System af Food Cures," Tilsætningen af ​​eddike til kød understøtter fordøjelsen og assimileringen af ​​fødevarer og øger også appetitten. Henry Lu siger, at eddike har en direkte virkning på maven og leveren og kan bruges til at behandle madforgiftning, gulsot, hepatitis, parasitter, dårlig fordøjelse og infektioner.

Tilsæt eddike til salater som en dressing. En almindelig dressing til salater er balsamicoeddike, der er lavet af hvide trebbiano druer fra Italien og er rig på eddikesyre og antioxidanter. I løbet af året kan du omfatte eddike i den daglige kost for at opretholde appetit, fordøjelse og afgiftning.

Advarsler

Hvis eddike forårsager forbrænding, smerte eller andet fordøjelsesbehov, konsultere en sundhedsfaglig, inden genoptagelse af afgiftningen.

Del:
Kommentarer