Hvordan man får Racing Sponsorater

Hvordan man får Racing Sponsorater

Uanset om du kører for sjov eller seriøst om at gøre det til en karriere, skal du have sponsorer. Fra derby biler til at gå karts, sen modeller til sprints, det hele kræver penge. Ikke alene har du brug for reservedele til bilen, du har også brug for en top notch motor og en trailer til at trække bilen til sporet. Når alt er sagt og gjort, kan prisen for en sæson af racing koste godt over $ 30.000. Det er her sponsorer kommer ind.

Opret en profil. Før du begynder din søgning efter sponsorater, skal du oprette en personlig profil. Dette skal indeholde oplysninger om føreren, f.eks. Hvor længe han har kørt, hans vinderabord, beskrivelse af bilen og de spor han planlægger at køre på. Du vil også gerne medtage et billede af bilen, hvis den er klar, så den potentielle sponsor ved præcis, hvor pengene går.

Lav en liste. Sæt dig ned og lav en liste over alle mulige behov, du måtte have i øjeblikket og måske har brug for i fremtiden. Dette kan omfatte alt fra dæk til motorer. Du vil også gerne medtage den anslåede brændstofpris til at køre bilen til sæsonen, samt hvor meget det vil koste dig at rejse til sporet. Nogle sponsorer vil forpligte sig til at levere bestemte dele til sæsonen, nogle vil skrive en check for et bestemt beløb, og nogle benzinstationer vil sponsorere en vis mængde brændstof for året.

Bestem, hvor meget sponsorering er værd. Når en person eller virksomhed sponsorerer dig, vil de modtage et sted på din bil eller trailer. Størrelsen af ​​rummet afhænger dog af sponsorens størrelse. Nogen der giver dig et sponsorat på $ 1000 vil naturligvis fortjener mere plads end nogen, der sponsorerer dig med $ 500. Du skal bestemme, hvor meget plads du er villig til at give en sponsor, da dette vil hjælpe dig med at modtage større mængder sponsor penge. Mange virksomheder vil have så stor plads som de kan få.

Benet virker. Medmindre du kører i NASCAR, er det meget usandsynligt, at velkendte firmaer som Budweiser eller Aflac vil sponsorere dig. Det er mere til din fordel at besøge lokale virksomheder i stedet, ligesom restauranter og garager. Når du nærmer dig dem, skal du være professionel endnu venlig og forklare for ejeren eller lederen, at sponsorering er den bedste annonce til rådighed for virksomheden. Forklar at firmaets navn og nummer vil være på din bil for alle at se på hvert spor du kører. Dette vil i det mindste fange deres opmærksomhed og give dem noget at overveje. Du vil også gerne have en kopi af din personlige profil.

Forlad ingen sten uforandret. Du kan måske omgå en lille mor og pops generalbutik, der tror, ​​at fordi det er en lille virksomhed, har den intet at tilbyde dig. Dette er dog ikke altid tilfældet. Faktisk er den mindre virksomhed ikke kun mere tilbøjelige til at sponsorere dig, men det er også mere sandsynligt, at du får et større beløb. Dette skyldes, at mange af de lokale racere vil gå til de større virksomheder, og når de først oversvømmes med sponsoransøgninger, udvikler virksomheden en no sponsorregel.

Opfølgning. Hvis en virksomhedsejer fortæller dig at han har brug for en uge eller to til at tænke over det, lad det ikke fraråde dig. Mens nogle kan bruge det som et middel til at sætte dig af, håber du får hint, er der andre, der er oprigtige. Når ugen er færdig, følg op med virksomhedsejeren personligt, ikke over telefonen. Du har større sandsynlighed for at få succes med at opnå sponsorering, hvis du er ansigt til ansigt med virksomhedsejer. Derudover kan virksomhedsejeren være foran med dig og fortælle dig, at han ikke har råd til at sponsorere dig i øjeblikket. Igen skal du ikke tabe bolden. Politigt spørg ham om du kunne tjekke tilbage med ham om en måned eller to. Mange vil acceptere dette, og så skal du holde en liste over de steder, du skal returnere til, og hvornår du skal returnere. En typisk racesæson varer omkring syv eller otte måneder, og du vil altid bruge pengene.

Drop off billeder. En racing sponsorering begynder ikke og slutter med den første check. Hvis racing er noget, du vil fortsætte med at gøre, skal du hvert år søge racing sponsorater. At holde en god rapport med dine nuværende sponsorer sikrer i princippet et sponsorering fra dem det næste år. Gennem hele sæsonen, bringe dem billeder af bilen, der viser deres firmanavn, som mange vil gerne hænge det op for deres kunder at se. Du vil også gerne opdatere dem med jævne mellemrum om din succes. Folk er mere tilbøjelige til at sponsorere igen, hvis de ser, at føreren de sponsorerer kan køre bilen og vinde løbet.

Del:
Kommentarer