Hvordan man fĂĄr maveinfluenzaen

Hvordan man fĂĄr maveinfluenzaen

At forstå hvordan folk får maveinfluenzaen kan hjælpe dig med at undgå eksponering. Maven influenza er faktisk en virus i tyndtarmen, der forårsager diarré og opkastning hos nogle individer. Maveinfluens korrekte navn er viral gastroenteritis, en betændelse i tarmen og maven af ​​en hvilken som helst af mange forskellige virale indtrengere. Maveinfluenzaen er ekstremt smitsom, der går let fra person til person, især på offentlige steder. Maveinfluenzaen er mest aktiv i årets kolde måneder (oktober til april), selv om nogle sorter fortsætter hele året.

Besøg offentlige områder som daginstitutioner, købmandsforretninger, skoler, plejehjem eller restauranter vil uundgåeligt udsætte dig for maveinfluenzaen.

Udsæt dig selv i situationer, hvor personer med maveinfluenzaen kan håndtere din mad. Viral influenza overføres især ved kontakt med kropsaffaldsprodukter og opkast af de berørte individer. Hvis en fødevarehandler på en restaurant ikke renser hænderne korrekt, kan influenza overføres.

Placer dine hænder på urene overflader eller dem, der berøres af inficerede personer. Som ved mange lidelser kan en simpel hoste spredes denne virus til mange mennesker gennem luften og af de berørte individuelle forurenende fælles overflader som f.eks. Borde, stole og indkøbskurvhåndtag.

Pas på en person, der er smittet med maveinfluenzaen. Hvis du forsøger at undgå eksponering, skal du sørge for at bruge ekstrem omhu til at vaske hænderne og undgå langvarig eksponering for den syge, når han eller hun viser symptomer som mavesmerter, feber eller hovedpine.

Del mad eller redskaber med forurenede personer. Ligesom ved overførsel under fødevareforberedelse indebærer denne fremgangsmåde til kontrahering af maveinfluenzaen at overføre viruset gennem direkte kontakt med viruset ved kontakt med en inficeret person.

Tips

Forsigtig håndvask og moderering adfærd for at undgå områder med mulig eksponering kan bidrage til at forhindre sammentrækning af maveinfluenzaen.

Personer, der kontravirker viral gastroenteritis, bør sørge for at erstatte væsker tabt fra løs afføring eller opkastning for at undgå dehydrering. Besøg din læge, hvis du føler dig for svag, sløv eller kan ikke få din opkastning eller diarré under kontrol.

Del:
Kommentarer