Hvordan man dræber sengebugs med alkohol

Hvordan man dræber sengebugs med alkohol

Hvis du støder på sengebugs i dit hjem og søger hjemmet for at undgå omkostninger og kemikalier i en professionel udryddelse, kan gnidning af alkohol være et passende alternativ. For at opnå de bedste resultater skal du kombinere alkoholproceduren med andre hjemmehjælpemidler, såsom damprensning.

Støvsuger grundigt alle områder, som du mener, kan være inficeret. Hot spots er tæpper, draperier, madrasser og boksfjedre, puder og andre kludoverflader i dit soveværelse. Kassér vakuumposen i en forseglet plastpose straks.

Vask alt sengetøj, herunder pudebetræk, lagner, tæpper og andre sengelinned i varmt vand og tør på høj varme. Sengebugs kan ikke leve ved temperaturer over 110 grader F; opvarmning af dit vaskevand til 120 grader F er optimalt, bare for at være sikker.

Hæld 91 procent isopropyl (gnidning) alkohol i en kemisk sprøjte, hvis den dækker store områder. Brug en lille sprøjteflaske, hvis du ikke har en kemisk sprøjte. Du kan fortynde opløsningen til at dække mere område; bland 9 dele gnide alkohol til 1 del vand.

Spray alle inficerede områder med alkoholopløsningen. Behandle hårde overflader, som f.eks. Tavler.

Behandl overfladerne med alkohol, når du ser sengebugs. Selvom du ikke ser sengevæg, kan du dog stadig have dem. Kombination af alkoholbehandlinger med damprensning vil forbedre dine chancer for at udrydde sengens bugs helt.

Tips

Bed bugs skal komme i direkte kontakt med alkoholen for denne behandling for at være effektiv.

Behandle overflader igen efter 14 dage. Eventuelle æg, der var til stede, vil være udklækket på dette tidspunkt, hvis de ikke blev dræbt i den tidligere behandling.

Advarsler

Behandl først et testområde, hvis du er bekymret for at beskadige overfladen. Alkohol kan beskadige nogle overflader og materialer.

Del:
Kommentarer