Hvordan man dræber rundorm i mennesker

Hvordan man dræber rundorm i mennesker

Trichinosis (rundorm infektion) er en parasitisk sygdom forårsaget af forurenet kød. Underkogt kød indeholder ormlarver, der rejser til tarmene efter indtagelse. Ormen spredes til væv og muskel og replikeres i værten. Infektionerne er mest almindelige i landdistrikter, hvor kød er dårligt konserveret.

Få anti-parasit medicin. Denne type behandling dræber kun rundeormsinfektioner i tarmfasen. Hvis rundormene har migreret til muskler, er denne medicin ikke effektiv. Navn mærke anti-parasit medicin inkluderer albendazol og mebendazol.

Spis kokosnød. Kokosnød er et naturligt middel siden oldtiden. En spisesked af kokos efterfulgt af 60 ml ricinusolie er effektiv mod rundorm.

Spis hvidløg. Hvidløg er en fælles behandling for mange sygdomme, herunder rundorm. Hvidløg er effektiv mod tarmrunde samt dem, der har migreret til musklerne. Hvidløget absorberes og duften spredes i hele kroppen og dræber rundorm.

Tag to spiseskefulde papaya juice. Papaya juice blandet med honning og varmt vand er en kraftig behandling mod rundeorm.

Drikke malurt. Malurt er et stof, der findes i absint. Seksten gram malurt er blandet med olivenolie som en kraftig rundeorm morder. Det kan ogsĂĄ bruges som enema for rektale orminfektioner.

Del:
Kommentarer