Hvordan man dræber hudparasitter

Hvordan man dræber hudparasitter

Hud parasitter er en normal forekomst på menneskelig hud, og eksterne parasitter kan være frustrerende og irriterende. Hele oplevelsen kan være smertefuld og føre til meget kløe og ridser. Infestation kan i sidste ende føre til en række hudproblemer, som kan være besværlige og forårsage sygdomme. Nogle af de mest almindelige parasitter omfatter flåter, lus, skorper og et par andre parasitter. Et angreb af disse parasitter kan være forstyrrende for sindet og problematisk for din krop.

Generel behandling

Genkende symptomerne. At anerkende symptomerne på parasitter er afgørende, før du udformer en løsning for at dræbe dem. Disse parasitter kan fremstå spontant og ligner elveblader eller en bums, som kan være uden et hvidt center. De andre symptomer kan være selvgenererede og skyldes excoriations (slid af ridser huden), som kan udvikle sig til åbne sår. Behandlinger for disse sår er smertefulde, og de tager lang tid at helbrede. Følsomme knuder under huden er nogle af de problemer, som disse parasitter forårsager.

Analyser de parasitter, der påvirker din hud og hovedbund. Disse kan være lus eller andre former for parasitter. Alle disse har forskellige symptomer og retsmidler.

Prøv hjemmelavede behandlinger for at slippe af med disse parasitter. Nogle af de naturlige midler, der er effektive, omfatter anvendelse af gurkemejepulver på det berørte område. Anvendelse af borepulver eller andre medicinske pulvere hjælper med at slippe af med disse parasitter. Tilsætning af masser af hvidløg til din regelmæssige kost sammen med bjørnebærekstrakter hjælper med at dræbe disse parasitter.

Rådfør dig med lægen eller hudlægen, hvis de hjemmelavede behandlinger er ineffektive for at slippe af med hudens parasitter. Husk, at hvis symptomerne forårsaget af disse parasitter ikke falder, kan du blive udsat for åbne sår og infektion. Hvis problemet bliver værre, kan det føre til en række andre sygdomme. Det er bedst at få medicinerede behandlinger fra en hudlæge for at slippe af med parasitterne.

Udfyld dit kursus af medicin. Tag dine lægemidler som foreskrevet af lægen, som er både eksterne og interne. Dette forhindrer yderligere vækst af parasitterne sammen med deres eliminering.

Typer af parasitter og deres behandling

Identificer lus ved at tjekke for nits, som er små hvide æg, der synes at klæbe på hårstangen. Du kan også kigge efter de voksne insekter, som er 2 mm til 4 mm lange.

At genkende symptomerne på hovedlus er det letteste, men kropslus og skindlus kan også påvirke enhver voksen eller et barn, der lever i uhygiejniske forhold. Luselus kan forårsage plager som tyfus, gravgrav og feber. Behandling af lus er nogle gange et problem, da nogle af disse parasitter er ret resistente. Læger ordinerer shampoo og cremer indeholdende pyrethriner plus piperonylbutoxid. Tag Ivermectin oralt for at modstå lus.

Identificer Furuncular Myiasis eller bot flyve ved at observere en kog-lignende læsion, der indeholder larverne af bot flyve.

Karakteriseret ved kløe og en skarp stakkelsmerte fremstår denne parasit først som en rød bump på huden, som gradvist forstørres, indtil en åbning ses i midten. Læger behandler typisk larverne, som normalt er under huden, ved at anvende Ivermectin creme. Piller kan også tages.

Identificer scabies ved intens kløe, der bliver værre om natten.

Behandl scabies ved at anvende en creme indeholdende 5 procent Permethrin og efterlade det natten over. Cremen skal vaskes om morgenen. Lindan lotion er normalt ordineret til ældre børn og voksne.

Tips

• Hjemmelavet retsmidler er en effektiv løsning til at dræbe parasitter • Anvendelse af kosmetiske produkter på det angrebne område bør stoppes • Undgå at gå i nærheden af ​​børn, da disse parasitter er smitsom • Oprethold god krop hygiejne

Advarsler

• Skrab ikke det berørte område, da det kan føre til åbne sår • Undgå at lægge vand på det angrebne område. • Prøv ikke medicin uden at konsultere en læge.

Del:
Kommentarer