Hvordan man designer et fodboldstadion

Hvordan man designer et fodboldstadion

Baren er blevet rejst dramatisk på fodboldstadion design. For nylig som 1970'erne blev stadioner designet med baseball og fodbold i tankerne. Multifunktionelle stadioner kan have haft økonomisk fornuft, men de gjorde heller ikke sportretfærdighed. New York Giants var et af de første fodboldhold for at opbygge et moderne stadion, der forlod det legendariske Yankee Stadium for at bygge deres eget bygning i New Jersey i slutningen af ​​1970'erne. Det 78.000-pladser Giants Stadium blev hyldet for sine klare synspunkter og rent design, og det satte i gang forbedringer i fodboldstadionets design, der ikke viser tegn på at aftage.

Trin 1

Sørg for at dit stadion har rene sightlines. Tidligere havde fodboldstadioner - især dem, der blev delt med baseballhold - haft indlæg og polakker i vejen, og fans kunne ikke se spillet, medmindre de krøllede deres hals. Standene skal være placeret langs sidelinjen og slutlinierne af feltet, så fans kan få det klareste udseende muligt i spillet. Stadionernes rækker skal stige ensartet, så den betalende kunde i række E ser på banen og ikke bagsiden af ​​kundens hoved i række D.

Trin 2

Design dit stadion med tre siddepladser, herunder et nedre dæk, der er tættest på feltet, luksuskasser i midten og et øverste dæk. Da det første Texas Stadium åbnede i 1970'erne, var det det første stadion i sport at have private kasser. De blev solgt til virksomheder og enkeltpersoner med midler til at give kasser, der kostede mindst $ 100.000 stk. På det tidspunkt. Siden da er omkostningerne steget med mindst fem gange så meget. Disse luksuskasser er en nødvendighed for hold med store lønudgifter, fordi de genererer indtægter, der er nødvendige for at dække omkostningerne.

Trin 3

Sæt store tv-skærme op, så fans kan se replays af alle vigtige spil. Dette er blevet en nødvendighed i alle stadioner, fordi fans er kommet til at forvente det. Dallas Cowboys nye Texas Stadium, der åbnede i 2009, har fire high definition tv-skærme i midten af ​​feltet, hvoraf de to største strækker sig 162 meter lang og er de største skærme i verden.

Trin 4

Overvej at indføre et indtrækbart tag, der kan lukkes under brutalt kolde vinterforhold eller varme og fugtige sommerforhold. Mange moderne stadioner har indtagelige tage, der holder åbent i godt vejr, men lukkes når det er nødvendigt for at holde spillere og fans behagelige.

Trin 5

Bestem hvilken slags felt dit stadion skal have. Gennem årtierne af 1970'erne og 1980'erne satte mange stadioner i de tidlige versioner af kunstgræs. Spillere hadede generelt at spille på det og sagde, at det var det samme som at lægge plast på beton. Men moderne kunstgræs er meget blødere og har mere polstring. Fabrikanter bruger den grundede gummi fra gamle dæk for at give ekstra polstring og pude. Ifølge National Football League Players Association er skader ikke mere udbredt på moderne kunstgræs, end de er på græs. Hvis dit stadion ikke bliver brugt til andre begivenheder, kan du have græs. Men hvis dit stadion bruges til flere sportsgrene og begivenheder som koncerter, vil du måske bruge kunstgræs fordi den vil holde sin form.

Del:
Kommentarer