Hvordan man coacher mellemskole baseball

Hvordan man coacher mellemskole baseball

For en baseball træner kræver arbejde med middelalderlige spillere tålmodighed og entusiasme. Trænere opdager børn i denne alder med lærerige ånder og passion for eventyr. Coaching denne aldersgruppe kreativt med sjove øvelser og instruktion høster belønninger både på og uden for feltet. Gode ​​trænere lærer også lydgrundlag for spillet, som vil gavne ungdommen, når de vokser og modnes.

Hold praksis bevæger sig. Gør station øvelser ved hjælp af assistent trænere eller forældre frivillige. Opmuntre hjælpen fra andre voksne, når du coacher denne alder, da opmærksomhedsniveauerne kræver konsekvent overvågning. Boremaskiner kan omfatte praktiserende jordkugler, bløde kaster, der rammer et hegn, flyveboldfangning, glidende øvelser og levende batting i et bur. Blæse en fløjte hver 10 til 15 minutter til scene rotation.

Lad børnene prøve forskellige stillinger. Rotér at tage grounders på alle infield positioner med alle børnene. Har alle børn shag flyve bolde. Begræns dog pitching og fange til spillere, du identificerer med færdighederne til at håndtere disse positioner. Skræm ikke en ung atlet med en svag arm ved at få ham til at prøve og pitche, hvis han ikke er klar.

Pas på børnene i denne alder. Begræns, hvor meget de kaster baseball. Se kande især. I denne alder skal deres toneantal i et spil begrænses til 60 til 75 pladser. Lad dem ikke kaste en kurvekugle, før de er mindst 13, og begrænse, hvor meget de kaster denne tonehøjde. En kurvekugle kan lægge belastning på albuen, hvis den kastes ukorrekt, især i en ung alder.

Opmuntre til positiv tænkning. Lær børnene for at visualisere positive resultater, som at slå bolden i midten, fange jorden bold og kaste lige til første base. Udfordre dem til at opmuntre hinanden, når et godt spil er lavet. Konsekvent opmuntre spillerne selv under praksis og spil. Middle school kids har brug for masser af positiv forstærkning, og de ser op til dig som træner. Få mest muligt ud af det ansvar du har fået.

Opret sjove batting øvelser. Lad dem bløde kaste tørrede smørbønner for at ramme med flagermus. Efter at have svinget på de små objekter 20 eller 30 gange, så vis dem hvor stort et baseball nu ser ud. Hit fodboldkugler fra en batting tee for at øge kraften i deres sving.

Del:
Kommentarer