Hvordan man coacher high school fodbold

Hvordan man coacher high school fodbold

Som high school fodbold coach har du stor indflydelse på dine spillere fremtidige karrierer. Der er mange professionelle muligheder til rådighed for dygtige fodboldspillere på nationalt og internationalt plan. Selv om det er fristende at fremme nogle få dygtige spillere, er din rolle som coach at undervise alle dine spillere vigtige lederskab og konkurrenceevner.

Administrer en high school fodboldhold

Rådfør dig med kollegialtræner og all-star team koordinatorer for at hjælpe talentfulde spillere fremme efter eksamen. Regionale allstjernes teams kan hjælpe dit fodboldprogram med at opbygge et solidt ry, mens en stabil forbindelse til visse gymnasier hjælper med at motivere dine spillere i løbet af en lang sæson.

Kombiner unge spillere og erfarne atleter for at finde den rigtige holdkemi. En fælles fejl i coaching er at pitre unge og erfarne spillere mod hinanden under træning. Som coach kan du finde det mere lærerigt at se samarbejdet på stedet og samspil mellem spillere.

Øv dig at flytte bolden ned på banen med alle dine målvagter. Keepers starter ofte offensive angreb efter en vellykket defensive stand. Lærerne skal bruge et sidevåbnet kast til at overføre bolden til defensive spillere og dype det dybt til spillere på midtbanen.

Udvikle et patienthold ved at udnytte omfattende passerer og løbe øvelser i praksis. Spændingen ved en offensiv afbrydelse eller et straffespark er kun oprettet ved bevidst bevægelse op på banen og tilstrækkelig udholdenhed til de sidste 90 minutters fodbold. Inkorporere begge færdigheder i en øvelse ved at have spillere drible bolden rundt om markens yderside.

Overvåg dit holds akademikere gennem hele skoleåret. Atleter, der falder bagud i deres studier, kan miste støtteberettigelse i den kommende sæson. Tildel en assistent eller en praktikant til at opretholde et højt niveau af akademisk præstation.

Hold styr på college rekruttering nyheder for at vurdere mulighederne for potentielle college spillere på dit hold. Kollegietrænerne kommer i kontakt med dig, da de bliver interesseret i dine spillere, men en gennemgang af rekruttering af nyheder kan hjælpe dig med at vurdere markedet for seniorer på dit hold. Websites som Rivals tilbyder opdateringer om fodboldrekruttering (se Ressourcer nedenfor).

Del:
Kommentarer