Hvordan man coacher cheerleading

Hvordan man coacher cheerleading

Trænere er et cheerleading-holdes mest værdifulde aktiver. De er instruktører, tillidsbyggere og mentorer. Men de skal også være dygtige instruktører og kyndige om sportens regler og regler. At vælge at blive cheerleading coach kan være en meget givende oplevelse.

Coach Cheerleading

Bestem hvilken type squad du gerne vil træne og på hvilket niveau. De to hovedtyper af squads er konkurrencedygtige og ånd. Konkurrencedygtige hold udfører normalt på konkurrencer og nogle sportsbegivenheder, mens åndskampe bruger skål og chants til at støtte deres hold på spil og for at få publikum opmuntret gennem underholdningsrutiner.

Lær alt hvad du kan om sporten. Der er talrige video- og instruktionsbøger, der kan købes, som vil gøre en ny træner bekendt med det væsentlige at cheerleading. "Coaching Cheerleading Successfully" er en stor reference for begyndere og avancerede trænere (se ressourcer nedenfor).

Udfør selv bevægelserne selv eller få en solid forståelse og evne til at udføre arm og de fleste benbevægelser den rigtige måde. Cheerleaders kan lære den rigtige måde at lave en arm formation ud, når de kan se det udføres første hånd. Hvis du kan levere dette visuelle værktøj personligt, vil det være mere nyttigt for dit hold.

Deltag i en cheerleadingforening, der kan tilbyde sikkerhed for regulerede forestillinger under sportsbegivenheder og konkurrencer. Vælg fra en liste over nationale træneres lejre tilgængelige online (se Ressourcer nedenfor).

Se cheerleading konkurrencer på T.V. eller deltage i en lokal konkurrence eller sportsbegivenhed for at lære om cheerleading. Her kan du tale med andre træner om deres oplevelser og finde ud af om det er noget, du vil forfølge.

Del:
Kommentarer