Hvordan man bygger selvværd

Hvordan man bygger selvværd

Disse tips skal hjælpe alle, der kæmper for at opretholde en sund holdning til selvkærlighed og godt selvværd. Husk altid at elske dig selv og elske andre, som du elsker dig selv. Prøv ikke at være så hård eller fordømmende for dig selv eller andre.

Vedtage en ny, mere positiv holdning. Accepter dig selv for hvem du er og elsker dig selv for hvem du er. Fortæl dig selv "Jeg elsker dig" i spejlet hver dag og smil. Brug lidt tid på dig selv og dine specielle attributter. Alle er gode til noget eller nyder noget. Hvad kan du lide? Kan du lide kunst, musik, historie, lave ting, film? Hvad end det er, kan du begynde at gøre det, selvom det bare er en hobby i en time eller to om ugen. Det vil få dig til at føle dig bedre om dig selv, og det vil hjælpe med at opbygge dit selvværd for at vide, at du laver noget, du nyder.

Omgiv dig med andre mennesker, der løfter dig op og er positive. Tal med og hænge ud med venner og familie. Lav nye venner og find folk, der elsker dig og virkelig pleje om dig og acceptere dig for, hvem du er og kun vil have det bedste for dig. Vælg dine venner omhyggeligt. Vær opmærksom på folk der kan trække dig ned eller få dig til at føle dig dårlig om dig selv.

Lær dig selv at kende Hvad er dine værdier, din tro, din moral, dine ønsker, dine behov og din smag? Jo bedre du kender dig selv, jo lettere bliver det at elske dig selv.

Stop med at forsøge at være perfekt. Perfectionisme er et dobbeltkantet sværd. Du kan ikke være perfekt, du kan kun være den bedste du, du kan være. Ingen i denne verden er perfekt, så berør ikke dig selv eller rive dig selv for at lave en fejl eller ikke være perfekt. Stop også at sammenligne dig med andre. Du vil aldrig være dem, og de vil aldrig være dig. Andre er ikke perfekte, og selv om det måske ser ud til, at de er, hvis du virkelig vil lære dem at kende og se deres liv som det virkelig er, ville du indse, at ikke en eneste person på planetens overflade kæmper hele tiden eller ikke har været igennem nogle kampe i livet.

Vær venlig overfor andre og gør gode ting for andre mennesker. Dette vil medvirke til at opbygge dit selvværd. Dette er hvad der virkelig kan gøre folk lykkelige. Du vil indse, at ved at gøre andre mennesker lykkelige, bliver du selv glad eller lykkeligere med dit liv og dig selv. Der er ikke noget bedre i verden, du kan gøre end at være god og gøre godt for andre.

Husk altid at du er en værdig person. Du er værdig kærlighed og lad ikke nogen, herunder dig selv, fortælle dig ellers, fordi det er en løgn. Du må ikke devaluere dig selv eller dit liv Du er ligegyldig, selvom du eller andre tænker ellers. Ved at du er elsket betingelsesløst af ikke kun andre mennesker, men af ​​Gud eller noget "højere magt". Bare at vide, at nogen derude bekymrer sig, er nok til at hjælpe med at øge dit selvværd. Lær over tid hvordan du kan elske dig selv og tilgive dig selv for at slå dig selv op. Giv aldrig op.

Tips

Find en støttegruppe af venner, familie eller en lokal gruppe, hvor du kan tale med andre, der kan have de samme følelser og tanker. Når du føler dig nede, skal du gøre noget, du nyder eller elsker, gå en tur, slappe af og tage et bad eller gå ud med en ven.

Advarsler

Hvis du er i nød og / eller overvejer at skade dig selv, ring for hjælp. Ring efter hjælp, uanset om det er en ven, et familiemedlem eller en 1-800 hotline. At kvæle dig selv vil ikke gøre noget bedre, forsøge at forblive så positivt som du kan være og vide, at gode ting kommer din vej.

Del:
Kommentarer