Hvordan man bygger en vindmølle til minigolf

Hvordan man bygger en vindmølle til minigolf

Minigolf er en rekreative sport, der nyder godt af hundredtusindvis af mennesker hvert år. Hver udvej by i verden har en minigolfbane, og familier overalt flocker til samlingen af ​​sjove tema huller for en runde golf og sjov. Ingen minigolfbane er komplet uden det legendariske vindmøllehul.

Skitsere et design af din vindmølle. De fleste har en lille base sektion dekoreret på toppen med fire vindmølle padle.

Byg basen ved at spik sammen de to-fire-fours sammen, hvilket gør en firkant. Spik krydsfiner over siderne af pladsen.

Skær ud fire "padler" til vindmøllen. Brug en markør til at tegne padleformens form på krydsfiner, så skåret ud med et stiksav. Skovlene skal være ca. 2 meter lange med 5 inches brede.

Skru låsebolten ind i bundkonstruktionens top. Bor et enkelt hul i bunden af ​​hver af padlerne, ca. 1 tommer fra bunden.

Sæt en spændeskive over låsebolten, og læg derefter hver af spjældene over lagsbolten. Spred padlerne, så de er lige fra hinanden og skaber et fanemønster. Sæt en anden vaskemaskine på toppen af ​​padle, efterfulgt af en møtrik. Skru fast, så padlerne er på plads, men roter frit.

Sprøjt maling grundkonstruktionen og padlerne. Brug lyse farver. Overvej frihåndsmaleri et par vinduer og en dør. Indstil strukturen over minigolfhullet.

Del:
Kommentarer