Hvordan man bygger en 6 fods halvpipe skateboard rampe

Hvordan man bygger en 6 fods halvpipe skateboard rampe

Halv-fods halvrøret er det højeste mini-halvrør og er en af ​​de mest sjove rampe til skateboarding. De fleste skateboardere foretrækker at bygge mini halvpiper, fordi større er sværere at skate og kræver mere færdighed at mestre. Mini-halvrør kræver også mindre materialer, mindre plads og arbejde at bygge og koster derfor mindre. At bygge et halvt rør kan være en skræmmende opgave, især for nogen der aldrig har haft nogen snedkeri eller byggeri erfaring. Med de rigtige planer, værktøjer, materialer og lokalitet vil bestræbelserne på at bygge et halvt rør være bleg i forhold til det sjov, motion og minder, der kan fås på den færdige rampe.

Find et godt sted at bygge halvrøret. Det ideelle sted til et halvt rør er på jorden, veloplyst og tørt med få træer. Når rampen er bygget, er det umuligt at bevæge sig, så din konstruktion bliver det permanente sted for rampen. Halvrøret er i det væsentlige opdelt i tre dele, den flade bund (den flade midtdel) og de to buede sider. Start med at konstruere den flade bund af halvrøret. Sæt dine stykker beton i de fire hjørner af den flade bund og sørg for at de er niveau. Skær fire stykker af 2x6s for at skabe en firkantet ramme efter dine planer. Skær 2x6s og læg dem hver otte centimeter på midten for at understøtte rammen.

Tegn siderne ved hjælp af et stykke forankret til en skrue som kompas. Kurven på siderne kaldes overgangene og skal være en kontinuerlig cirkel fra lejligheden til toppen af ​​rampen. Det er sandt, om du konstruerer et halvt fods halvrør eller en mindre. Skær siderne og fastgør dem til den flade bund. Derefter rammes siderne med 2x6s, otte inches på midten efter kurven op til toppen. Klip det lille hak i toppen for at klare det - metalrøret, der linjer sømmen, hvor overgangen og platformen mødes. Rammer ud til platforme på hver side, følg grundigt dine planer og sørg for at de er lige og firkantede.

Tilføj overfladerne til rampen og platformene. Skær ark af krydsfiner til overfladen af ​​den flade og den buede overgang. Brug træskruer til at forankre krydsfinerpladerne til 2x6 indramningen. Tilsæt et andet lag af krydsfiner til den flade bund og overgange, og sørg for at lægge dem i modsat retning som de foregående lag. Undgå at forene sømmen fra de to lag. Afskær krydsfiner ved hak for at klare. Nogle planer kræver et lag tjærepapir, inden du tilføjer det sidste lag vandtæt Skatelite på bunden og fladen. Følg dine planer for at afslutte ved at overflade bunden og overgange med et lag Skatelite. Nu er du klar til at overflade toppen af ​​platformene. Nogle planer kræver platformene at blive overflade med 2x4s, andre med krydsfiner. Brug af 2x4'er gør overfladen meget stærkere og mere holdbar. Tilføjelse af rækværk til bagsiden og siderne af platformen gør dem til et sikrere sted at vente og se, når ikke skateboarding.

Til sidst klippe metalrøret for at passe til bredden af ​​dit halvrør og læg det i hakket ud, hvor platformen og overgangen mødes. Brug en metalboremaskine til at slå fire huller i røret. Brug skruer til at forankre røret til 2x6 indramning af hakket. Brug en kost til at rydde eventuelle affald, der måtte have ophobet på halvrøret, og det er nu klar til at skate.

Del:
Kommentarer