Hvordan man bygger bueskydningsmĂĄlbuer

Hvordan man bygger bueskydningsmĂĄlbuer

Bueskydningsmålene skal udføre to grundlæggende opgaver: de skal stoppe pilene, og de skal muliggøre, at pilene nemt kan fjernes fra målet. Fremragende mål kan konstrueres ved hjælp af en række lave omkostninger og let tilgængelige materialer. En af de mest almindelige metoder er at bruge flere standardrektangulære høballe.

Placer en hayball på din ønskede målplacering. Hay baler er meget mere effektive til at stoppe pile, hvis de er korrekt orienteret. Pile vil synke for langt ind i balen, hvis de bliver skudt ind i bålens sider, hvor høstens afskårne ender er synlige. For at undgå dette skal balken indstilles, så det største rektangulære overflade af balken vil danne ansigtet på målrøret.

Placer en anden balle oven på den første balle med samme orientering. Saml de to næste baler på samme måde bag de to første baller.

Sæt en sektion af nylonkablet rundt om omkredsen af ​​de to øverste baller. Træk repet så tæt som muligt og knyt det for at sikre de to øverste baler sikkert sammen. Brug kniven til at afskære et ekstra reb i enderne. Gentag denne proces for de to nederste baller.

Del:
Kommentarer