Hvordan man bruger lipodren

Hvordan man bruger lipodren

Selvom US Food and Drug Administration vedtog sin beslutning om at forbyde ephedrinalkaloider i august 2006 (se Resources), er vægttabstillægget Lipodrene solgt online i formuleringer, der indeholder ephedraekstrakt. Ephedra er et stærkt stimulerende middel, som selvom det kan øge din metabalisme, kan forårsage sådanne livstruende komplikationer som slagtilfælde eller hjerteanfald (se advarsler). Andre ingredienser i lipodrene (koffein, citrusururium og phenylethylamin) har stimulerende egenskaber, som kan være svært for nogle mennesker at håndtere.

Konsulter med en sundhedspersonale inden du tager Lipodrene. Personer med kroniske helbredstilstande, som for nylig har haft kirurgi eller sygdom, kvinder, som er gravide eller ammer, og personer, der har brug for at undgå koffein, er ikke kandidater til vægttabs-pillen. Gennemgå med din læge nogen form for recept eller over-the-counter medicin, du tager, samt urter og naturlige kosttilskud, for at se om deres ingredienser vil reagere dårligt, når de kombineres med Lipodrene.

Begynd med en lille dosis. Den maksimale mængde lipodren du bør tage om dagen er fire piller. Hvis du er følsom overfor koffein, skal du starte med en pille efter morgenmaden den første dag. Overvåg hvordan du føler for et par dage. Bliv med en pille i et stykke tid, hvis du føler dig relativt OK. Hvis du har det godt, skal du begynde at tage en anden pille efter frokost. Det er bedre at holde fast ved den laveste dosis, du har brug for, end at skubbe din krop for at absorbere maksimumet hver dag.

Start regimen på en weekend. Din krop kan få brug for et par dage til at vænne sig til lipodren. Hvis du tager det mens du er ude af arbejde, giver du chancen for at hvile dig, hvis du føler dig svimmel eller har hovedpine.

Undgå koffeinholdige drikkevarer som te, kaffe og sodavand. Lipodrene indeholder koffein sammen med citrus aurantium og phenylethylamin, som ifølge Fat Burner Reference-webstedet (se Ressourcer) virker ligner amfetamin. I lægemiljøet indeholder lipodrene masser af stimulerende stoffer. Drikke koffein med det kan gøre dig nervøs, irritabel eller lightheaded.

Følg de anbefalede doseringsretningslinjer på flasken. Må ikke overstige fire piller om dagen. De stimulanser, som Lipodrene indeholder, kan gøre dig syg eller gøre dit hjerte race, hvis du misbruger tillægget.

Tag den første dosis efter morgenmaden hver morgen. En betydelig morgenmad kan minimere bivirkninger, der kan være hårdere, hvis du tager Lipodrene på tom mave. Sunde kulhydrater som helbrændt korn, toast, pandekager og vafler er gode til at absorbere kosttilskud.

Tag den anden pille for dagen ved 4 p.m. Nogle brugere på Nicemuscle (se Ressourcer) har rapporteret, at lipodren forårsagede søvnløshed eller vanskeligheder med at falde i søvn. Korrekt hvile er nødvendigt for dit generelle helbred såvel som vægttab.

Dyrke motion. Hundredvis af virksomheder har lovet mirakelpiller, der får dig til at tabe sig uden motion, men ingen har vist sig at være en permanent løsning. Daglig motion er ideel til langsigtet sundhed. Hvis du ikke kan træne hver dag, gør det til et mål at træne i et moderat tempo tre gange om ugen, og gradvist øge intensiteten af ​​dine træningsprogrammer.

Spis en sund, afbalanceret kost. Parring god ernæring og motion sammen er de vigtigste måder at opretholde en sund kropsvægt på. Undgå overdreven spisning af junkfood og dem, der er stegte eller højt i kulhydrater, salt, sukker og fedt.

Spis tre måltider om dagen. Har en sund snack mellem morgenmad og frokost og en anden mellem frokost og aftensmad. Lipodrene er meningen at undertrykke din appetit, men du skal stadig spise, selvom det er en mindre del, hvad du normalt bruger. Hoppe over måltider kan hæmme dit vægttab, da din metabolisme vil bremse ned for at bevare kalorier, hvis din krop mener, at det er sultende.

Drik otte til 10 glas vand om dagen. Vand er afgørende for hydrering, et andet vigtigt element til vægttab. Det spyler også dit system af toksiner. At holde din krop renset, mens du tager Lipodrene, er en god ide, da det kan hjælpe med at reducere bivirkningerne af stimulantopbygning.

Afbryd Lipodren, hvis du oplever bivirkninger, der er alvorlige eller gør dig ubehagelig. Disse omfatter, men er ikke begrænset til, svimmelhed, hovedpine, kvalme, opkastning, sløret syn, hjertebanken og højt blodtryk. Flere personer, der brugte Lipodrene, skrev på Nicemuscle, at de oplevede moderat til alvorligt hårtab.

Advarsler

US Federal Trade Commission udstedte en advarsel vedrørende ephedra ekstrakt, som sagde, at overskridelsen af ​​den anbefalede dosis kunne forårsage et hjerteanfald, et slagtilfælde, et anfald eller endog døden. Personer med hjerte- eller skjoldbruskkirtel, hypertension, diabetes, glaukom, der er tilbøjelige til hovedpine, lider under udvidelse eller har en historie med anfald eller en historie med depression eller anden psykiatrisk tilstand (eller hvis disse tilstande løber i familien) bør konsultere en med en læge, før du tager noget med ephedra.

Del:
Kommentarer