Hvordan man bruger havsalt til at helbrede Toenail svampe

Hvordan man bruger havsalt til at helbrede Toenail svampe

Toenail svampe er karakteriseret ved tykke, misfarvede eller gullige negle, der også kan blive skøre og chip væk. Toenail svampe er ikke kun uinteressant, det kan til tider blive smertefuldt, hvilket forårsager forlegenhed og ubehag for den der lider med det. Forsøg på at slippe af med tåneglsvamp kan være ret dyrt, uanset om det er gennem mange lægebesøg og recepter eller over-the-counter medicin. En billig måde at helbrede tåneglsvamp er med havsalt

Trim dine tånegle og læg ned så meget af den svampinficerede tånegl som muligt. Dette vil hjælpe havsaltbehandlingen til at nå det berørte område mere effektivt.

Sæt varmt vand i en fodbassin med lige nok vand til at dække dine tæer. Lav vandet så varmt som dine fødder vil kunne stå.

Rul et håndklæde op og læg det under bassinet i den modsatte ende af hvor dine tæer bliver. Dette vil vippe det meste af vandet til tøndeenden af ​​bassinet.

Tilsæt 1 kop hydrogenperoxid til vandet og dypp tæerne i vandet.

Tag dine våde tæer ud af vandet og hæld havsaltet over dine tæer. Lad det sidde i cirka tre minutter, før du sætter tæerne i vandet for at opsuge. Mens tæerne sidder ud af bassinet med havsalt på dem, tilsættes 1 1/2 kop salt salt til vand og peroxid i bassinet.

Sæt tæerne tilbage i vandet og blød dem i 30 minutter.

Fjern tæerne fra havsaltopløsningen og klapp dem tørre. Massage forsigtigt dine fødder og tæer for at fremme omsætningen til området.

Påfør en dråbe eller to eddike til den inficerede tånegle. Sæt ikke på sko eller sokker. Hvis du skal gå ud, skal du bære sandaler eller flip flops.

Gentag 30-minutters havsalt dagligt eller så ofte som muligt, indtil tåneglens svamp er forsvundet. Du må muligvis fortsætte med at udføre blødningen mindst en gang om ugen for at forhindre svampen i at geninficere.

Tips

Hvis du skal bære sokker rundt i huset eller i seng, skal du klippe tåområdet ud for at forhindre irritation af de berørte tæer.

Tag tid til at pleje dine tånegle og holde dem rene og tørre, da tåneglens svamp trives i et mørkt, fugtigt miljø.

For at gøre et hurtigt bløde i løbet af dagen eller under dit skrivebord på arbejdspladsen, læg en håndfuld havsalt i en skål varmt vand og hold tæerne i den.

Advarsler

UndgĂĄ neglelak, indtil din tĂĄnegelsvamp har ryddet op.

Hold tæerne og fødderne tørre, da dette vil forhindre svampen i at sprede sig.

Del:
Kommentarer