Hvordan man bringer skinne til en bowlingkugle

Hvordan man bringer skinne til en bowlingkugle

Rengøring af din bowlingkugle efter sessioner og periodisk polering og genopbygning øger præstationen af ​​din bold og din samlede score. Bowlingbolde afhenter olie, lane rengøringsmidler og snavs fra baner. Dette påvirker kuglens tilstand og overfladestruktur, som kan reducere flydende bevægelighed, når den ruller ned ad kørslen. Tjen din bold hjemme med husholdningsrengøringsmidler, bowlingkuglepulver og sandpapir.

Tør din bowlingkugle ned med en ren mikrofiber håndklæde efter hver ramme for at fjerne snavs, olie og rengøringsmidler, at din bold afhentes, mens du ruller ned ad banen.

Påfør bowlingboldrensning eller gnidning af alkohol på et microfiber håndklæde og tør din kugle med det, når du er færdig med bowling.

Placer din bowlingkugle i en spand så fingerhullene vender nedad. Hæld opvaskemiddel i spanden. Fyld skovlen med varmt vand og lad bolden koge i opløsningen i 30 minutter.

Fjern kuglen fra spanden. Skyl bolden med varmt vand for at fjerne sæbe. Tør overfladen af ​​bolden tørt med et microfiber håndklæde.

Påfør bowlingkuglepulver på hver side af din bowlingkugle. Gnid polishen i en cirkulær bevægelse over kuglens overflade med fingrene. Buff bolden med et rent mikrofiberhåndklæde, indtil hele polsken er gniddt ind og bolden ser skinnende ud.

Sand overfladen af ​​din bold forsigtigt med 1000-grit sandpapir for at fjerne ekstra polsk. Sæt bolden op i et håndklæde og lad det sidde natten over.

Del:
Kommentarer