Hvordan man bærer engelsk ridning spurs

Hvordan man bærer engelsk ridning spurs

Spurs bruges af mellemliggende og avancerede ryttere til at øge benstøttens tryk, når en hest ikke er villig til at bevæge sig. Kun ryttere, der er i stand til at kontrollere deres ben, således at benhjælpemidler og ansporehjælpemidler kan anvendes separat, bør overveje at køre med sporer. En rytter, der griber med hælerne eller anvender hælene for at give benstøtte, i stedet for at bruge kalven, bør arbejde på at styrke benene, inden de sættes på sporer.

Sætte sporer på støvler

Træk spændestropperne gennem spalterne på sporerne, så stropperne går under og rundt om solstøvene på dine støvler og spænder på siden af ​​din fod, der vender væk fra hesten. Spidsen af ​​sporet, kaldet skaftet, skal vinkle nedad.

Træk sporen på, så stroppen går under din fod, og båndet på sporet (de to parallelle sider) ombrydes rundt på din fods bagside.

Stil sporet lige under sømmen omkring ankelen på din støvler, så at sporkantens bånd er parallelt med jorden. Båndet skal ikke vippe op eller ned. Mange støvler, der fremstilles, har for nylig en anspændingsstøtte på bagsiden af ​​støvlen, der er designet til at holde sporet fra at glide ned, men nogle spids hviler forhindrer sporebåndet i at ligge parallelt med jorden. Hvis din anspændings hviler er en af ​​disse, må du ikke bruge sporet hvile og lade sporet hvile, hvor den skal.

Kontrollér, at sporet er den korrekte længde ved at køre på din hest. Du skal kunne anvende sporen ved blot at løfte din hæl lidt. Hvis du skal gøre en stor indsats (eller aldrig nå hestens side), er sporen for kort. Hvis du ansporer din hest selv uden at løfte hælen, er sporen for lang.

Del:
Kommentarer