Hvordan man bærer en walking Boot & Brug krykker

Hvordan man bærer en walking Boot & Brug krykker

At bryde et ben i dit ben eller ben kan sætte dig ude af kommission i uger. At komme tilbage på dine fødder er vigtigt og lære at gå med en walking boot og krykker er det første skridt til at få dig op og flytte. Den sværeste del af at bruge en walking boot og krykker er den oprindelige smerte fra at lægge vægt på din knækkede knogle. Når din ødelagte knogle helbreder sig og du træner mere, bliver smerten overkommelig, før du fuldstændig taber det.

Brug din walking boot som instrueret af din læge. Flyt din fod i en normal gangbevægelse uden at lægge vægt på det i starten, mens du bruger krykker til at understøtte din fulde vægt. Du vil vænne sig til vandrestøvlen og flytte din fod i en normal gangbevægelse igen.

Læg let vægt på det skadede ben, som du har på din vandrestøvler og brug dine krykker til at understøtte resten af ​​din vægt. Du kan enten lægge vægt på lægen eller tåen på støvlet, afhængigt af hvilket resulterer i mindre smerte. Fortsæt at gå rundt som dette, indtil smerten begynder at forsvinde. Men undgå at udvikle en vane med at bruge en del af din fod og ikke resten.

Begynd at lægge din fulde vægt på gangstøvlen og brug kun krykkerne som en sikkerhedskopi for at holde balancen. Dette vil være lidt smertefuldt, men efter nogle få dage bør smerten forsvinde. Stop ikke med at bruge dine krykker, før en læge har givet dig tilladelse.

Tips

Sørg for at sætte dit brudte ben op, når det er muligt, da du lægger vægt på, og ved at bruge benet øges hævelsen. Også det resulterende fald i blodgennemstrømningen til en kropsdel ​​hævet højere end dit pumpende hjerte vil have en virkning i smerter, der sænker. Når du føler dig godt nok til at gå med en krykke, skal den faktisk bruges sammen med din ubeskadigede fod, så det meste af gangstrykket anvendes på den skridt, og ikke den, hvor din genoprettende fod står alene.

Advarsler

Du må ikke holde op med at bruge din walking boot eller krykker uden en læge tilladelse.

Del:
Kommentarer