Hvordan man bærer en Taekwondo Ensartet

Hvordan man bærer en Taekwondo Ensartet

En Taekwondo uniform er kendt som en "dobok". Begyndende studerende bærer altid en hvid dobok og eleverne opgraderer til farvede uniformer eller hvide uniformer med sorte kraver, når de når det sorte bælteniveau og opnår lederstillinger. Det er meget vigtigt for eleverne at følge korrekt Taekwondo etikette, når de bærer en uniform. Uniformer kan være dyre, så du vil godt passe på det for at undgå omkostningerne ved udskiftning. Følg disse trin for at sikre, at du har uniformet korrekt.

Tænd en undertrøje. Din skjorte skal være løs og behagelig, så den ikke begrænser dine bevægelser. Sørg for, at det er den samme farve som din uniform, så den ikke sticker ud. En simpel hvid skjorte vil fungere fint til din standard hvide dobok. Kvinder bør også have en sportsbøjle under uniformet.

Køb den rigtige størrelse ensartet. Bunden af ​​bukserne bør ikke røre gulvet, da dette kan være en truende fare. Dine ærmer bør ikke gå forbi dine knogler, så du kan gøre alle de håndbevægelser, som Taekwondo medfører. Du kan forvente at rulle ærmerne op på nye uniformer, fordi vask vil skrumpe ensartet lidt.

Slip dit bælte eller "dee". Dit bælte er et symbol på hvor meget Taekwondo viden du har lært. Find midten af ​​bæltet og læg det på midten af ​​ryggen. Sæt derefter bæltet rundt om din talje, og bring begge begge ender jævnt til forsiden af ​​din mave. Tag en af ​​enderne og læg den under begge de andre lag for at binde din uniform sammen.

Bæltet skal sidde på dine hofter under buksens midjebånd for at hjælpe dem med at holde op. Din jakke vil se for stor uden dit bælte på, fordi bæltet klemmer jakken på plads.

Opretholde din uniform. Det er vigtigt, at du altid holder din uniform ren. Sæt hele uniformet i din vaskemaskine, bortset fra bæltet. Du bør også holde det presset, fordi dit udseende afspejler dig selv og hele dit studie. Fjern eventuelle blodfletter eller tårer til den uniform, der opstår under træning.

Del:
Kommentarer