Hvordan man bliver revet til fodbold

Hvordan man bliver revet til fodbold

Fodboldspillere nyder godt af at blive revet, fordi den giver dem den styrke og styrke, de har brug for til at udmærke sig på banen. Hertil kommer, at have mere masse giver dem mulighed for at konkurrere med de større atleter, der ofte findes i sporten. For at sætte en betydelig mængde muskler i gang, skal du regelmæssigt være i vægterummet og også nødt til at foretage tilpasninger til, hvad du spiser og drikker for at sikre, at du spenderer muskelopbygningsprocessen korrekt. At bygge muskler kræver træning, der overbelaster og nedbryder dine muskler, hvilket igen vil stimulere deres vækst.

Trin 1

Start din træningsprogram i løbet af lavsæsonen. Dine træningsprogrammer vil være af stort volumen, og som følge heraf bliver dine muskler ofte udmattede. Du ønsker ikke at gøre svær træning i løbet af sæsonen.

Trin 2

Træk vægtrummet 4 dage om ugen. Mandage og torsdage vil du fokusere på dine overkroppers muskler. Tirsdage og fredage vil blive afsat til din underkrop. Denne tidsplan giver dine muskler de 72 timer, de bliver nødt til fuldt ud at genvinde. Hertil kommer, at splitte dine muskler i separate træningsprogrammer giver dig mulighed for at udføre flere øvelser for hver muskel, så du vil være i stand til mere effektivt at overbelaste vævet.

Trin 3

Udfør kun sammensatte træningsøvelser. Sammensatte øvelser har multifunktionsbevægelser og er de mest effektive til at sætte på masse. Eksempler er bænkpresser, rækker, skulderpresser, squats og deadlifts.

Trin 4

Afslut tre til seks sæt seks til 12 gentagelser af hver øvelse for at opbygge muskelmasse. Hold din hviletid mellem sæt til kun 30 til 90 sekunder.

Trin 5

Forøg dit daglige kalorieindtag med 250 til 500 kalorier, som anbefalet af Dr. Joseph A. Chromiak fra National Strength and Conditioning Association. Disse ekstra kalorier vil blive brugt til at bremse muskelopbygningsprocessen.

Trin 6

Forbruge en øget mængde protein hver dag. Tag 0,65 til 0,80 gram protein for hvert pund, som du vejer.

Trin 7

Forbruge et måltid af protein og kulhydrater umiddelbart efter hver af dine træningstræninger. At tage i protein og carbs inden for 30 minutter efter din træning vil øge proteinsyntesen og dermed fremme muskelopbygning.

Del:
Kommentarer