Hvordan man bliver kvitt ringorm i minutter

Hvordan man bliver kvitt ringorm i minutter

Ringorm, eller dermatophytosis, er en svampeinfektion, der optræder på huden som et cirkulært hævet rødt udslæt. Svampen ligner hvad der forårsager atletens fod. Ringen bliver ofte skællet, og det kan være yderst kløende og svært at slippe af med. Selvom der ikke er nogen løsning, der fjerner ringorm fra huden på få minutter, vil mange af de tilgængelige midler fjerne ringenormmen hurtigt og tage kun få minutter til at forberede og bruge. I de fleste tilfælde kan du undgå en tur til hudlægen ved at behandle ringorm hjemme.

Prøv en over-counter anti-svampe creme. Påfør cremen generøst med en bomuldspindel for at undgå at smitte fingerspidserne. Dæk området med en plastikforbindelse. Skift bandagen og genanvend cremen mindst hver otte timer, eller hvis bandagen bliver våd. Ringorm svarer normalt på denne behandling inden for en uge. Selv når udslætet tørrer op og begynder at flakke væk, skal man fortsætte med at anvende anti-svampekrem i yderligere to uger for at forhindre gentagelse.

Brug en bomuldspindel eller bomuldsbold til at påføre klart neglelak over det berørte område. Anvend polen om nogle få timer i to til tre dage, indtil udslætet tørrer op og flager af. Vask området med neglelakfjerner og varmt sæbevand for at fjerne poleret, før det genpåføres.

Vask te-træolie med en bomuldskugle på huden for at undgå rekontaminering. Ringorm skal forsvinde inden for en uge. Tea tree olie kan påføres ringmask hvert par timer.

Påfør eddike på blæret udslæt om nogle timer i cirka en uge. Ringormen tørrer op og bliver flakket. Når ringormen flager fra, skal du anvende svampefløde to gange dagligt i yderligere to uger for at undgå en gentagelse.

Del:
Kommentarer