Hvordan man bliver kvitt ringorm i 2 dage

Hvordan man bliver kvitt ringorm i 2 dage

Ringorm er en svampeinfektion, der spredes ved kontakt med inficerede, normalt fugtige overflader. Det forårsager en hud cirkulær udslæt, med sund hud i midten. Ringorm på kroppen er relateret til både atletens fod og ringorm i hovedbunden, hvor sidstnævnte forårsager skaldede patches på hovedet. Ringorm på hovedet behandles med oral medicin, da topisk medicin har en endnu langsommere effekt. Det er langsomt at reagere og tager uger at rydde op. Ringorm på kroppen er imidlertid hurtigere afhjulpet. Jo hurtigere ethvert middel anvendes, desto bedre.

Påfør en klar neglelakfjerner på en ren pude.

Hold puden direkte pĂĄ en ring i et par sekunder.

Gentag for alle de andre ringe. Sæt den polske remover på puden igen, inden du påfører hver ring.

Dæk hver ring med et bandage gennemblødt i saltvand for at fjerne fugt og forhindre ringormens spredning i andre dele af kroppen og til andre mennesker.

Se en læge, hvis du ikke ser fremskridt inden for få dage, eller hvis ringormene ikke er gået inden for en uge. Lægen vil have mere traditionel medicin. Lægenes medicin kunne let tage mere end 2 dage mere til arbejde, hvis neglelaket ikke gav resultater i en hel uge. Din læge kan endda gendiagnostisere din tilstand. For eksempel manifesterer viruset Pityriasis rosea sig som cirkulære udslæt, men kræver en helt anden behandling.

Tips

Luft dit badeværelse ud efter hvert bad, kør en udstødningsventilator og lad døren stå åben. Målet er at reducere fugt for ringorm at vokse i.

Rengør karret hver dag med fortyndet blegemiddel og skift sengetøj hver anden dag, indtil ringormene er væk.

Udskift håndklæder hver dag, eller brug papirhåndklæder, når du tørrer de områder, der har ringe.

Rene håndklæder, tøj og sengetøj på de hotteste tørretumbler og vaskemaskine indstillinger.

Alternativer til fjernelse af neglelakfjerner er blegemiddel og en opløsning af salt og eddike. De kan tage længere tid at træde i kraft.

Advarsler

Tag ikke et bad. Det kunne spredes gennem vandet til andre dele af din krop.

Skrab ikke. Det vil buste blærerne åbne og få ringormen til at sprede sig.

Del:
Kommentarer