Hvordan man bliver en bedre defensiv lineman

Hvordan man bliver en bedre defensiv lineman

Reggie White, Bruce Smith og "Mean Joe" Greene, blandt de bedste defensive linemen i National Football League historie, havde et par ting til fælles. De var aggressive, stærke og ubarmhjertige. Opkrævet med at forstyrre offensiv linie har defensive linemen den vanskelige opgave at skubbe 300 pund mænd mod deres vilje. De bedste defensive linemen har styrke, fleksibilitet og hurtighed.

Beef Up eller Slim Down

Den gennemsnitlige defensive lineman på NCAA Division I niveau er ca. 6 fod 2 inches høj og vejer 281 pounds. Afhængig af trænerens defensiv ordning må du muligvis få eller tabe sig. En træner, der foretrækker en større linje bygget for at lukke løbende spil, kan have tungere spillere. En træner med en ordning baseret på hurtighed foretrækker hurtigere, slankere og dybere defensive linemen. Din vægt kan også afhænge af, om du spiller tackle - det indre af defensivlinjen - eller defensiv ende - dem på ydersiden. Fordi de ofte forventes at skynde passeren, er defensive ender normalt slankere end tackler.

Forbedre hurtighed

Uanset om du spiller tackle eller defensive ende, er evnen til at reagere hurtigt afgørende for effektiv defensiv line play. Målet er at ramme den offensive lineman, før han rammer dig. For at forbedre hurtigheden, øve "at komme ud" bolden. Justering af din vægtfordeling baseret på din holdning kan forbedre, hvor hurtigt du reagerer. Hurtigstart øvelser som pendeltrafik kan også hjælpe med at forbedre hurtigheden. "Flip and slip" er et effektivt bor for at forbedre hurtigheden. Bed en holdkammerat om at spille en offensiv linjemand med sine arme forlænget lige ud. Eksploderer bolden, angriber O-lineman fra under hans arme. Skub ham op mens du flipper dine hofter mod backfielden. Bevar din balance som du glider af ham.

Lær at forvente

At vide, hvor man finder huller i offensiven, bliver lettere, hvis man forstår, hvordan man læser spiller. En god defensive lineman kan genkende offensiv formationer for at bestemme den svageste vej til quarterbacken. Ved at studere film og offensiv formationer kan en defensiv lineman lære sig at foregribe, hvor bolden kan gå. Dette vil også hjælpe lineman med at genkende trickspil og undgå at blive narret af boldfejl. Brug instinkt og timing for at forstyrre spil. Dette inkluderer at vække dine hænder i luften for at batne ned bolden eller skubbe en offensiv lineman tilbage mod quarterbacken. Batting down bolde og tvinger en linemen i quarterback er næsten lige så effektive som en sække.

FĂĄ mere aggressiv

Defensive linemen skal have en aggressiv tilgang til at kontrollere linjen af ​​scrimmage. Linjen er ikke plads til den skæve. Aggressive linemen lægge pres på quarterbacken og gøre livet lettere for defensive ryggen, som er ansvarlige for at bevogte modtagere. Udnyttelsesstørrelse, hastighed og hurtighed til at modvirke forbipasserende blokeringer. Selvom aggression hovedsageligt er en holdning, kan en mere aggressiv spillestil undervises og indarbejdes i coachens ordning. Nøglen er at forblive i angrebstilstand. Vær ubarmhjertig.

Udvikle teknikker

Perfekt disse grundlæggende pass-rushing teknikker til at dominere offensive linemen: skulderstationen, hurtig kørsel, tæller og tyren rush. Brug skulderstationen til at skubbe en offensiv lænder tilbage og ind i quarterbacken. Brug din indvendige skulder, tryk op og ind i blokerens yderste skulder og skubbe ham tilbage. I skranken flytter du falsk rushing quarterbacken og med en hurtig rykke flytte blokeren væk fra den position, du planlægger at angribe. Brug hurtigdrevet - sprint fra linjen til en åbning - for at udnytte langsom blokering med dårlig fodarbejde. Den nemmeste bevægelse er tyrens rush. Eksploderer linjen, strækker dine arme og plant palmerne af dine hænder lige ind i tackleens tal.

Del:
Kommentarer