Hvordan man bliver brugt til down tube shifters

Hvordan man bliver brugt til down tube shifters

Down tube shifters er shifters monteret på den nedre røret på en cykel, der er skubbet eller trukket for at skifte gear. De er kendt for deres pålidelighed, nøjagtighed og lette justering. Mange turcyklister, og endda nogle cyklocross-ryttere, har taget til down tube shifter setup, fordi shifters er ude af vejen for tasker og tilbehør og kræver ikke meget opmærksomhed for at fortsætte med at fungere korrekt. Desværre kan det være en vanskelig proces at vænne sig til nedre rørskiftere, da de kræver, at håndtagene afbrydes intermitterende.

Find et stort område, hvor du kan øve skift og manøvrer på din cykel. En stor parkeringsplads eller multi-use sti er ideel.

Løft cykelets baghjul ud af jorden, eller sæt cyklen på hovedet på sædet og styret. Mens du drejer cyklens pedaler med uret, trækker du højre håndtaget i sin øverste position og skub den venstre til den nederste position. Du involverer begge shifters i "en" positionen.

Sæt over cyklen og begynde at køre i et anstændigt tempo i en lige linje. Går for langsomt vil resultere i hoppede, uregelmæssige skift, så arbejde op en god mængde fart.

Tag din højre hånd ud af styret, når du føler at du pedalerer for hurtigt for at holde trit med cyklens hastighed. I en hurtig bevægelse skal du holde cyklen stabil med din venstre hånd og skubbe den højre nedre rørhåndtag ned med et enkelt klik, og sæt hånden tilbage på stængerne. Cyklen vil skifte til et lidt højere gear.

Bremse let, når du ønsker at sænke eller stoppe. Når du sænker med nedrørskiftere, skal du tage din højre hånd ud af styret og bremse blødt med venstre. Træk op til højre skifte et klik ad gangen, indtil du når et gear, der passer til den langsommere hastighed, som du er på vej til. Sæt din højre hånd tilbage på styret og fortsæt med at køre.

Del:
Kommentarer