Hvordan man beregner tredemøllehældning

Hvordan man beregner tredemøllehældning

Mange løbebånd kommer med flere hældningsindstillinger, men disse kan være forvirrende og uklare. En løbebånd kan have 10 indstillinger, men det betyder ikke, at hver enkelt svarer til en stigning på 10 procent af hældningen. At kende løbebåndets stigningsprocent vil hjælpe en person til at forstå, hvor svært hun arbejder, og det vil gøre det nemmere at komme ind i træningsproblemer på internetsporingswebsteder.

Trin 1

Brug et målebånd til at måle længden af ​​løbebåndet. Mål kun længden af ​​bæltet, ikke længden af ​​hele løbebåndet.

Trin 2

Brug en straightedge til at måle fra gulvet til toppen af ​​løbebåndet, når løbebåndet er helt fladt. Mål både for- og bagsiden af ​​bæltet for at sikre, at begge højder er lige, og bæltet er rigtigt højt. Dette er en nul procent hældning.

Trin 3

Sæt løbebåndet til din valgte hældning og måler højden af ​​bæltefronten.

Trin 4

Subtrahere for at finde forskellen mellem tredemølleens nye højde og den oprindelige højde. For eksempel, hvis den oprindelige højde var 3 tommer, og den nye højde ved en hældning er 6 tommer, er forskellen 3.

Trin 5

Fordel forskellen i højden af ​​længden af ​​løbebåndet. Hvis din tredemølle er 45 tommer lang, og du bestemmer hældningen er 3 tommer højere, end den var med en nul procent hældning, har du en hældningskvalitet på 3/45 eller 6,7 procent.

Trin 6

Gentag for dine andre hældningsindstillinger. Skriv ned alle hældningskvaliteterne, så du ikke glemmer.

Del:
Kommentarer