Hvordan man behandler gumsygdom med eddike

Hvordan man behandler gumsygdom med eddike

Gum sygdom er ikke kun et mund problem. Mens det er karakteriseret ved betændelse i tandkødet og væv i munden, kan det i sidste ende føre til mere alvorlige tilstande fra knogletab i kæben, at trench mund, til en øget risiko for hjertesygdom. De bakterier, der forårsager tyggesygdom, kan invadere andre dele af kroppen, hvilket fører til andre komplikationer. En af de bedste og mest billige behandlinger for tyggegummi sygdom er æblecider eddike. Æblecidereddike ødelægger de skadelige bakterier, der angriber tandkødene, og når de kombineres med sodavand, er det en stærk kæmperygdomssygdom.

Kør din tandbørste under varmt vand, og drys et lag sodavand på børstens børster.

Børste dine tænder og tandkød med bagepulver. Pensel grundigt i mindst 5 minutter. Husk at grundigt børste tandkød og tunge, såvel som dine tænder.

Efter børstning skal du ikke skylle. I stedet sæt 2 spiseskefulde æblecidereddike i munden og swish rundt. På dette tidspunkt vil du mærke, at bagepulveret skummes op som reaktion på syren fra æblecidereddike. Dette er ikke skadeligt.

Børste dine tænder endnu en gang med eddike og bagepulver i munden. Spytte ud.

Skyl din tandbørste under vand, og smør dine tænder en sidste gang med rent vand. Skyl munden ud med vand, og du er klar til at gå.

Gentag denne børstning efter hvert måltid, hvis det er muligt.

Tips

Til en middag skylle, æble nogle æblecider eddike rundt i din mund. Undgå at bruge tandpasta, hvis du har tandkødssygdomme, da tandpasta har hårde kemikalier.

Advarsler

Hvis du oplever svær smerte eller overdreven blødning, når du bruger behandling med æblecidereddike, skal du afbryde brugen og lave en aftale for at se din tandlæge.

Del:
Kommentarer