Hvordan man behandler en trækket rygmuskel

Hvordan man behandler en trækket rygmuskel

Trækmusklene kan forårsage smerte og en vis intens ømhed. Det kan også gøre det svært for dig at flytte. Hvile, is og varme er de redskaber, der skal bruges til at starte behandlinger, sammen med over-the-counter smertestillende midler.

Når du har trukket musklerne, skal du først hvile straks efter. Tidligere plejede lægerne at foreskrive sengeluften for længe, ​​hvilket faktisk ikke er den bedste måde for muskelen at helbrede. Hvile dine muskler for en dag eller to, er dog gavnlig.

I de første to til tre dage for at reducere betændelse, påfør en ispakning i 15 til 20 minutter, en gang tre til fire timer (undtagen når du sover). Hvis musklerne føler sig irriteret fra isen, skal du søge om mindre tid og / eller pakke ispakken i et håndklæde, så kulden ikke er så intens.

Efter tre til fire dage er gĂĄet, brug kun varme, i 15 til 20 minutter ad gangen.

Tag også ibuprofen i de første par dage for at reducere inflammation og lette smerter. Overlap ikke doserne og tag ikke mere end den anbefalede dosering på pakningen.

Efter de første to dage at tage det let på ryggen og hvile, gør du forsigtigt små ryg og torso strækninger. Prøv også at ligge på ryggen, med dine knæ i, og rock frem og tilbage blidt for at øge cirkulationen til området.

Tips

Undgå at løfte genstande, indtil ryggen er bedre. Undgå også skarpe bevægelser ved hjælp af torsoen.

Advarsler

Hvis du er i tvivl om, hvilken skade du har opretholdt, ser din skade ud til at være alvorlig, du tror, ​​du kan have såret en skive, og / eller du føler sig prikkende, følelsesløshed eller alvorlig smerte. Se straks lægen. Må ikke selv behandles. Anvend ikke varme eller kulde, hvis du lider af cirkulationsproblemer uden at høre din læge.

Del:
Kommentarer