Hvordan man behandler en inficeret bug bid

Hvordan man behandler en inficeret bug bid

Hvordan man behandler en inficeret bug bid Bug bites er ret almindelige og kræver generelt kun minimal førstehjælp. Men som med enhver sår eller skade er det muligt for bakterier at komme ind i den ødelagte hud og forårsage en infektion. Mindre hudinfektioner kan behandles med hjemmepleje, men en alvorlig infektion skal diagnosticeres og behandles af en læge.

Undgå infektion. Vask straks bugten med varmt vand. Brug en antiseptisk eller antibakteriel sæbe. Gør dette flere gange om dagen i 2 dage.

Påfør en varm kompress til området af bug biden, når du har renset bid med sæbe og vand, hvis du har mistanke om, at skidtet af biden bliver smittet. Lad kompressoren stå i 10 minutter.

Bland en opløsning af 1 del hydrogenperoxid til 3 dele vand. Påfør denne løsning på scab og påvirket område.

Kombiner 1 del Betadin til 3 dele vand og påfør bugbeten og lad den tørre på huden i 2 minutter. Vask løsningen helt ud.

Påfør en antibiotisk salve over op til 4 gange om dagen.

Dæk bug bid med et bandage for at holde mod ridser, hvilket vil gøre dig mere modtagelig for infektion.

Vide, hvordan man genkender en alvorlig hudinfektion. Se efter rødme og hævelse, der er forstørret ud over området af bidden. Kontroller, om området er varmt og blødt at røre ved. Pas på pus eller dræning i området med bidden.

Tips

Betadin er et aktuelt over-the-counter antiseptisk middel til behandling af infektion.

Advarsler

Ring til din læge, hvis det inficerede scab-område ikke forbedres inden for 48 timers hjemmebehandling. Kontakt straks din læge, hvis du har symptomer på en hudinfektion eller har feber, kropssmerter eller kuldegysninger. Du kan have en alvorlig bakterieinfektion, der kræver en specifik diagnose og receptstyrke antibiotika.

Del:
Kommentarer