Hvordan man behandler en facial mosquito bid

Hvordan man behandler en facial mosquito bid

Du ved sikkert, at du skal bære insektmiddel, når du er ude i områder med mange myg. Du kan endda bære lange ærmer og bukser for at beskytte din krop. Desværre bliver dit ansigt ofte overset. Mange mennesker, især kvinder iført makeup, må ikke lægge insektmiddel på deres ansigter. Den gode nyhed er, at du kan behandle en ansigtsmugdebid og mindske hævelsen og kløen.

Vask bid med sæbe og vand. Du vil være sikker på at området er rent og bakteriefrit for at forhindre infektion. Du kan bruge din almindelige sæbe eller rengøringsmiddel.

Påfør isen til bidden. Tag isen og hold den mod bidden i 20 minutter (læg isen i en pose, så den ikke løber hele tiden, da den smelter). Isen vil reducere kløefornemmelsen og nedbringe enhver inflammation. Brug ispakningen en gang i timen i de første seks timer efter bidden.

Lav en pasta med en kødmager. Hæld 1 tsk vand over 1 tsk kødmager. Bland ingredienserne grundigt. Påfør pastaen til bidden.

Brug bagepulver på bidden. Sæt 1 tsk sodavand i et glas vand. Rør ingredienserne grundigt. Tag en ren klud og dryp den ind i blandingen. Hold kluden på bidden i 20 minutter.

Påfør calamine lotion. Calamine vil reducere trangen til at ridse og hjælpe med at reducere svulmer på det bidte område.

Brug hydrokortison creme på bidden. Du kan købe hydrokortison i disken. Påfør i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Hydrocortisonen vil mindske trangen til at ridse.

Tag en antihistamin over-the-counter. Følg anvisningerne på pakken for korrekt dosering. Antihistamin hjælper med at mindske kløen, samt reducere rødme og hævelse.

Advarsler

Ring til en læge, hvis du har stribning eller rødme omkring biden og udvikle feber. Se en læge, hvis du udvikler elveblest og har problemer med at trække vejret.

Del:
Kommentarer