Hvordan man behandler en brand Ant Bite

Hvordan man behandler en brand Ant Bite

Fandt i det sydøstlige USA, er brandmyrer en aggressiv insekt. Ildmyrsmerter er smertefulde, kløende, og antibitens sted er ogsü tilbøjelig til infektion; det er meget almindeligt, at der er en pustule, der danner efter en brandmørk. I sjÌldne tilfÌlde kan den inficerede ildmirebit føre til alvorlig infektion og permanent ardannelse. LÌr hvordan man behandler en brandmørk og forhindrer alvorlig infektion pü stedet for bidden.

Umiddelbart efter ildmørkningen skal der anvendes noget efterbittemedicin. Efterbittemedicin er tilgÌngelig over-the-counter pü apoteket, og det vil hjÌlpe med at behandle den intense kløe og smerte, der er forbundet med ildmirebid.

Efter ca. ti minutter (nür efterbetjeningen har haft mulighed for at arbejde), vask stedet med ildmuren med antibakteriel sÌbe som Dial. Skrub webstedet i to fulde minutter, før der skylles med vand. Vask for den fulde to minutter vil reducere risikoen for infektion dramatisk.

Püfør betadin, en antiseptisk opløsning. Hvis betadin ikke er tilgÌngelig, er isopropylalkohol eller hydrogenperoxid tilstrÌkkeligt, men betadin er langt den mest effektive til forebyggelse og behandling af ildmirebid og den infektion, der ofte er forbundet med disse insektsticks. Lad betadinen lufttørre. BlÌs ikke pü betadinen for at fremskynde tørring; Dette vil kun forurene stedet for myren med bakterier.

Hvis ildmyren klÌber intenst, skal der püføres et tyndt lag hydrocortisoncreme.

Püfør antibiotisk salve til ilden mundbit og dÌk derefter med en Band-Aid.

Gentag trin 1 til 5 tre gange om dagen, indtil ildmyren har helet. Det tager typisk cirka en uge for myren at helbrede, men heling kan tage lĂŚngere tid, hvis ildstedet bliver smittet.

Tips

Du mü ikke vÌlge, klemme eller forsøge at "pope" den pustule, der dannes pü stedet for ildmuren. Dette vil kun drive infektionen dybere ind i huden, forvÌrre infektionen. Over tid skal ildmørten blive bedre i udseende. Hvis hÌvelse, rødme og smerte forvÌrres, eller hvis biteomrüdet begynder at udstrüle en udledning, indikerer dette en infektion, og lÌgehjÌlp skal vÌre pükrÌvet.

Advarsler

Nogle mennesker vil lide en allergisk reaktion pü en ildmirebit. BrandbekÌmpelse allergiske reaktioner kan føre til en potentielt dødelig tilfÌlde af anafylaktisk shock. Anafylaksi fra en insektbid er forbundet med ündenød, vejrtrÌkningsbesvÌr, hurtig hjertefrekvens, svedtendens og pludselig lys hudfarve, ring 911 og søg omgüende lÌgehjÌlp. Diabetikere skal vÌre sÌrlig forsigtige, nür de lider et sving fra en brandmyr. Brandmider er meget tilbøjelige til infektion, og da myrerne ofte bidder pü fødder og ben, sÌtter diabetikeren risiko, da diabetes gør en person tilbøjelig til alvorlige helbredseffekter fra infektioner, der dannes pü ekstremiteterne.

Del:
Kommentarer