Hvordan man behandler en brand Ant Bite

Hvordan man behandler en brand Ant Bite

Fandt i det sydøstlige USA, er brandmyrer en aggressiv insekt. Ildmyrsmerter er smertefulde, kløende, og antibitens sted er også tilbøjelig til infektion; det er meget almindeligt, at der er en pustule, der danner efter en brandmørk. I sjældne tilfælde kan den inficerede ildmirebit føre til alvorlig infektion og permanent ardannelse. Lær hvordan man behandler en brandmørk og forhindrer alvorlig infektion på stedet for bidden.

Umiddelbart efter ildmørkningen skal der anvendes noget efterbittemedicin. Efterbittemedicin er tilgængelig over-the-counter på apoteket, og det vil hjælpe med at behandle den intense kløe og smerte, der er forbundet med ildmirebid.

Efter ca. ti minutter (når efterbetjeningen har haft mulighed for at arbejde), vask stedet med ildmuren med antibakteriel sæbe som Dial. Skrub webstedet i to fulde minutter, før der skylles med vand. Vask for den fulde to minutter vil reducere risikoen for infektion dramatisk.

Påfør betadin, en antiseptisk opløsning. Hvis betadin ikke er tilgængelig, er isopropylalkohol eller hydrogenperoxid tilstrækkeligt, men betadin er langt den mest effektive til forebyggelse og behandling af ildmirebid og den infektion, der ofte er forbundet med disse insektsticks. Lad betadinen lufttørre. Blæs ikke på betadinen for at fremskynde tørring; Dette vil kun forurene stedet for myren med bakterier.

Hvis ildmyren klæber intenst, skal der påføres et tyndt lag hydrocortisoncreme.

Påfør antibiotisk salve til ilden mundbit og dæk derefter med en Band-Aid.

Gentag trin 1 til 5 tre gange om dagen, indtil ildmyren har helet. Det tager typisk cirka en uge for myren at helbrede, men heling kan tage længere tid, hvis ildstedet bliver smittet.

Tips

Du må ikke vælge, klemme eller forsøge at "pope" den pustule, der dannes på stedet for ildmuren. Dette vil kun drive infektionen dybere ind i huden, forværre infektionen. Over tid skal ildmørten blive bedre i udseende. Hvis hævelse, rødme og smerte forværres, eller hvis biteområdet begynder at udstråle en udledning, indikerer dette en infektion, og lægehjælp skal være påkrævet.

Advarsler

Nogle mennesker vil lide en allergisk reaktion på en ildmirebit. Brandbekæmpelse allergiske reaktioner kan føre til en potentielt dødelig tilfælde af anafylaktisk shock. Anafylaksi fra en insektbid er forbundet med åndenød, vejrtrækningsbesvær, hurtig hjertefrekvens, svedtendens og pludselig lys hudfarve, ring 911 og søg omgående lægehjælp. Diabetikere skal være særlig forsigtige, når de lider et sving fra en brandmyr. Brandmider er meget tilbøjelige til infektion, og da myrerne ofte bidder på fødder og ben, sætter diabetikeren risiko, da diabetes gør en person tilbøjelig til alvorlige helbredseffekter fra infektioner, der dannes på ekstremiteterne.

Del:
Kommentarer