Hvordan man behandler en angreb af gigt

Hvordan man behandler en angreb af gigt

Gigt er en smertefuld lidelse, der opstår, når metabolismen af ​​urinsyre resulterer i salt og syre deponerer sig i blodet og leddene i din krop. Når et gigtangreb opstår, kan det fuldstændig forstyrre dig. Men der er måder at hjælpe med at behandle et gigtangreb for at gøre det lidt lettere at udholde.

Forøg dine væsker. Gigt kan ofte forværres af dehydrering. Forøgelse af dit væskeindtag, især vand, vil hjælpe med at skylle salte og syrer ud af din krop, der forårsager angrebet.

Hold dig væk fra alkohol. Alkohol kan også bidrage til at forværre et gigtangreb ved at øge mængden af ​​urinsyre, der metaboliseres. Dette forlænger saltet og syren opbygges på stedet for det gigt-berørte område. Alkohol dehydrerer også naturligt din krop, som virker mod de nødvendige væsker for at skylle salte og syrer ud af din krop.

Reducer betændelsen. De fleste gigtlidere vil blive ordineret til en antiinflammatorisk såsom ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAIDS) eller kortikosteroider. Disse lægemidler retter sig mod inflammationsområdet for at bringe hævelsen ned. Når hævelsen begynder at aftage, har kroppen lettere adgang til det berørte område for at skylle ud urinsyre biprodukter.

Administrer smerten. Gigt kan ofte være yderst smertefuldt. For at tage sig af dette kan du tage smertestillende midler som Tylenol eller andre acetaminophenholdige produkter for at hjælpe med at håndtere smerten.

Resten af ​​det berørte område. Ved at hæve det berørte område og forblive i hvilestilling kan du sænke mængden af ​​tid, det tager at genoprette sig fra dit gigtangreb. At lægge overskydende vente på det ramte område kan forværre hævelsen og kan også øge smerten.

Is det berørte område. Placer en ispakning med jævne mellemrum på det opsvulmede område. Dette vil hjælpe med at lindre smerten, samt hjælpe med at lindre hævelsen af ​​et gigtangreb.

Del:
Kommentarer