Hvordan man behandler bowlers tendonitis

Hvordan man behandler bowlers tendonitis

Bowlers tendinitis er en tilstand, der skyldes gentagne bevægelser i forbindelse med bowling. Det ligner meget tendenser ved tendinitis, som golfspillere, tennisspillere og andre atleter har, hvis sport kræver gentagne bevægelser. Selvom der ikke er nogen sure-fire måde at undgå bowlers tendinitis, er der mange måder at effektivt behandle det.

Det første skridt at tage er at se din læge og spørge hende om betingelsen er for alvorlig for at du kan fortsætte med at bowle. Hvis hun fortæller dig, at det er, skal du høre. Også din læge kan ordinere dig visse medicin, der vil hjælpe dig med din bowlers tendinitis.

Før bowling, prøv at bruge medicinsk salve på det berørte område. Dette vil løsne dine muskler, sener og ledbånd og kan hjælpe dig betydeligt under din bowling.

En halv time før du kommer til at skåle, tag nogle over-the-counter smertestillende medicin, som aspirin, ibuprofen eller noget lignende produkt. Disse vil hjælpe dig med at håndtere smerten forbundet med bowling med bowlers tendinitis.

Sørg for at bære en bøjle under din bowling, der hjælper med det område, hvor tendinitis er værst.

Efter bowling er isen påvirket af din senebetændelse for at minimere hævelse og smerte. Is området 20 minutter ad gangen, hver 2-3 timer, så man undgår direkte hudkontakt med isen ved at bruge et håndklæde eller andet isolerende medium.

Omkring 24 timer efter bowling, skift fra isning af tendinitis-ramte omrĂĄde til at bruge en varmepude pĂĄ den. Opvarm omrĂĄdet i ca. 30 minutter ad gangen, hver gang 4-6 timer.

Del:
Kommentarer