Hvordan man afviser kamel edderkopper

Hvordan man afviser kamel edderkopper

Soldater i ørkenen har været udsat for dødbringende kamp, ​​ekstrem varme og lange deployeringer væk fra hjemmet. Der er dog en udfordring, at de, der tjener eller bor i ørkenen, er alt for bekendt med og måske aldrig bliver vant til - kamel-edderkopper. Camel edderkopper er store, hurtige og faste og har været kendt for at jage folk i hundredvis af værfter. Sådan afviser du kamel edderkopper

Slap af med alle små bugs i dit nærmeste område, især mørkelende biller. Kamel edderkopper lide at spise disse bugs og termitter også. Giv ikke edderkopperne en grund til at komme tæt på dit telt om natten på jagt efter mad. En fejlkrybning på dig kan forårsage en indirekte bid. Selvom det er rygtet om at være giftigt, er kamel-edderkopper ikke, men deres bid er en stærk, der kan forårsage en infektion. Du vil ikke have et stykke af deres håndtag.

Læg din mad i en metalkasse. Kamel edderkopper vil ikke gå til din mad. De kan lide bugs og endda andre edderkopper, men din mad kan appellerer til de andre små væsner, som igen vil tiltrække din skræmmende fjende.

Styr dine skygger. Dette kan virke dumt, men kamel edderkopper er ligesom enhver anden ørken væsen og forsøger at blive i de køligere skygger. Folk tror, ​​at de bliver jaget af en kamel spider (kendt for at nå hastigheder på 10 mph), men de forsøger virkelig at slå varmen. Camel edderkopper vil hellere ikke gå ud om dagen og forsøge at skjule sig fra solen. Så hvis du går rundt i ørkenen og ser kamel-edderkopper, må du ikke lægge en paraply eller lave en stor skygge nær dem.

Del:
Kommentarer